Bli medlem i RFSU

Publicerad 2017-09-20 | Uppdaterad 2018-01-10

Bild som visar hur du gör för att bli medlem via sms

Att bli medlem i RFSU kostar 150 kronor per år. Det enklaste sättet att bli medlem är att skicka ett sms till 72980. I sms:et skriver du: rfsumedlem personnummer (12 siffror) epost-adress - med vanligt mellanslag emellan. Både du som har abonnemang och du som har registrerat kontantkort kan bli medlem via sms. 150 kronor dras från din telefonräkning eller kontantkort.

Du kan också använda formuläret nedan. Välj län/ort om du vill, ditt medlemskap knyts då till din närmaste lokalförening. Du kan välja mellan kortbetalning eller att få ett inbetalningskort hemskickat.
Från och med 2018 gäller reducerad medlemsavgift (50 kr) även för personer under 26 år. Kryssa i rutan för reducerad medlemsavgift i formuläret nedan.

För information om vad du som medlem i RFSU erbjuds: se informationsrutan till höger. Välkommen!

KLICK LÄGGS NER EFTER ÅRSKIFTET!
Enligt kongressbeslut från i somras kommer RFSU:s intranät Klick läggas ner efter årsskiftet. Du behöver därför inte kryssa i rutan nedan om att få inloggningsuppgifter dit. (Vi har tyvärr svårt att ändra i formuläret.)


PROBLEM MED BETALFUNKTION
Vi har sedan en tid tillbaka problem med våra betalfunktioner för medlemsavgifter vilket orsakat förseningar i hanteringen av nya medlemskap. Merparten av problemen är nu lösta förutom gällande kontokort med utgångsdatum senare än 2020, vilket kommer att fungera först i mars. Vi beklagar fördröjningarna och arbetar löpande med att ta om hand era frågor och medlemsansökningar. Har du betalat din medlemsavgift med kort, inbetalningskort eller sms och inväntar återkoppling är du välkommen att höra av dig till oss på medlem@rfsu.se

Tack för ditt tålamod och återigen - varmt välkommen till RFSU!

 


Vid inskickande av denna medlemsansökan samtycker du till att RFSU använder dina uppgifter för att kommunicera med dig samt till att du registreras i RFSU:s medlemsregister. Dina uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PuL).

Fält markerade med * är obligatoriska.

 

Därför blev vi medlemmar!

Varför medlem?

Charles, Janna, Eira och flera andra berättar varför de valde att gå med i just RFSU.

Detta får du som medlem

* Medlemskap i en lokalförening med massor av möjligheter till engagemang, aktiviteter och uppdrag.

* Erbjudande om ett eget konto på vårt intranät Klick där du kan möta och diskutera med andra RFSU:are över hela landet och hitta aktuell information om till exempel sexualpolitik, sex- och samlevnad, produkter eller sexologi.

* Möjlighet att ingå i RFSU:s rikstäckande nätverk för sexualpolitiska frågor eller för yrkesverksamma medlemmar.

* Den flerfaldigt prisbelönta tidningen Ottar i din brevlåda fyra gånger per år.

* Möjlighet till ytterligare engagemang genom att till exempel kandidera till centrala uppdrag inom RFSU-förbundet.

 

RFSU nära dig

Glada RFSU:are

Läs mer om våra olika lokalföreningar och lokala grupper runt om i Sverige.

Medlemsorganisationer

Även organisationer kan bli medlem i RFSU. En organisation som vill ansöka om medlemskap gör detta formellt till förbundsstyrelsen. Innan ansökan skickas in är det bra att ta del av de kriterier som förbundsstyrelsen fastställt för våra medlemsorganisationer.

Tidningen Ottar

Logotype

Ottar är Sveriges största sexualpolitiska tidskrift och skriver om kärlek och sexualitet, politik och kultur. Ottar bevakar sexualpolitiken i Sverige och världen och fördjupar diskussionen om sexualitet och kön i reportage, essäer, krönikor och debatt. Tidningen kommer ut fyra gånger per år och en prenumeration kostar 160 kr. Som medlem i RFSU får du Ottar gratis.

Hitta rätt