Sex och föräldraskap - en samtalsgrupp för dig som har barn

Publicerad 2013-04-23 | Uppdaterad 2013-12-02

Nu drar RFSU Stockholm igång samtalsgruppen "Sex & Föräldraskap". Snart ska liknande grupper startas i fler delar av landet.

Kommentera | 0 kommentarer
Bild på en säng och fötter som sticker fram på sängkanten

Har du ganska nyligen blivit förälder och vill dela erfarenheter om hur det påverkar relationer och sexualitet?

Livet förändras när man får barn och i vår grupp kan vi dela erfarenheter, diskutera och kanske hitta nya lösningar på de stora frågorna som "hur förhåller man sig till samhällets normer och förväntningar kring föräldraskapet", "hur hittar man tid och lust till varandra som föräldrar" och "hur får man en skön vardag-på alla sätt och vis". Om du inte redan är medlem i RFSU så kan du bli det på plats.

Vi vill ha högt i tak och mycket skratt. Anmälan sker till idaomalm@hotmail.com eller nordberg.hanna@gmail.com.

Första träffen är torsdagen 2:a maj 18.30! Andra träffen onsdag 15 maj och tredje träffen torsdag den 23 maj. Datum för fjärde och sista träff meddelas senare.

Grupper i fler delar av landet

Långt till Stockholm? Till hösten planerar flera av RFSU:s lokalföreningar att dra igång liknande studiecirklar under paraplyet ”Sex för föräldrar”. Samtalen kan, beroende på gruppens behov, handla om såväl de vuxnas sexualitet som barnens eller ungdomarnas. Exempel på ämnen att läsa om och diskutera kring i gruppen: Olika sätt att bilda familj, jämställt föräldraskap, hur ska småbarnsföräldrar hinna få till det, att bemöta unga i puberteten. Om du vill delta, eller kanske starta en egen grupp – tveka inte att kontakta RFSU:s lokalförening på din ort.

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från Sex för vuxna

Vuxna gillar också tecknat!

Tecknat för vuxna är filmer om sköna saker din kropp kan göra och hur du kan få variation i sängen. Hittills har över två miljoner sett våra tecknade filmer. Gör det du också!

Läs mer
 

Sexpodden - vuxenradio från RFSU

En podcast om hur man egentligen får till det när sängen är full av småbarn, om man aldrig lyckas hitta någon att bli kär i, är ofrivilligt barnlös eller ens partner bara inte vill längre.

Läs mer och lyssna på podcasten
 

”Sex är lika läskigt och härligt - oavsett vilken ålder man är i”

RFSU-kliniken vill få fler äldre att hitta dit. Två telefontider i veckan är vikta åt 50-plussare. Den äldsta som hört av sig hittills är 94 år gammal.

Läs mer
 
Bild på en säng och fötter som sticker fram på sängkanten

Samtalsgrupp för dig som har barn

Har du ganska nyligen blivit förälder och vill dela erfarenheter om hur det påverkar relationer och sexualitet? Nu drar RFSU Stockholm igång samtalsgruppen "Sex & Föräldraskap". Snart ska liknande grupper startas i fler delar av landet.

Läs mer
 

Julkalender för vuxna

Julkalender för vuxna

Sex för vuxna

De olika delarna i vår satsning på sex för vuxna:

 

- Appen Blommor & bin

 

- Sexpodden - vuxenradio med bla. Erik Haag. Intervjuer med trötta småbarnsföräldrar, singelmammor som ligger varannan vecka, 40 plussare som öppnat upp förhållandet - och mycket mer.

 

- Låt Lusten Leva Länge - telefonmottagning för Dig som är 50+

 

- Tecknat för vuxna - animerade youtubefilmer allt ifrån outercourse till hur lika med ändå unika våra kön är.

 

- Studiecirkeln ”Sex för föräldrar"

 

- Föreläsningar om sex på MVC/BVC (Mer info kommer snart)

 

Hitta rätt