Är du vår nya modell?

Publicerad 2017-01-10 | Uppdaterad 2017-01-10

Kommentera | 0 kommentarer

Vill du vara med på bilder som kommer att finnas på vår hemsida och i tryckt material?

Vi söker dig som är mellan 18-45 år. Bilderna kommer att fokusera på vänskap, relationer och olika uttryck av känslor. De kommer att tas utomhus och i hemmiljö i Stockholmsområdet av fotografen Daniel Ivarsson. Inget naket eller avklätt såklart.

Varför?

Under vintern håller vi på att ta fram nya, snygga, normkritiska bilder som visar mångfald. Målet är att göra vår information lättare att ta till sig för fler. Vi är i full gång med att skriva om vårt material och översätta det till flera språk.

Om du är intresserad mejla oss senast den 20 januari. Ta gärna med din partner om det känns bekvämast - eller tipsa en kompis om att vara med. Ersättning per person: 1000 kr.

Ange följande i din anmälan:

  1. Ålder
  2. Om du kan fotas dagtid, kvällstid och/eller helger
  3. Om du kan tänka dig att vara med på bilder där du kramar, pussar eller kysser någon av ett annat kön.
  4. Om du kan tänka dig att vara med på bilder där du kramar, pussar eller kysser någon av samma kön.

Glöm inte att skicka med en bild på dig själv! Anmälan och bild skickas till foto@rfsu.se.

Foto: micadew

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från Om RFSU

rfsu logor
 

Förbundskansliet

På Medborgarplatsen 3 i Stockholm finns förbundskansliet. Här jobbar sexualupplysare, sakkunniga, jurister och kommunikatörer centralt med våra...

Kondomer
 

RFSU AB

RFSU:s hela affärsidé är unik i världen och är ett mycket bra exempel på hur CSR verkligen kan och ska fungera i verkligheten.

 

Påverka världen

Vi tycker det är självklart att preventivmedel ska finnas för alla. Vi tycker att kvinnor i andra länder ska kunna få abort i Sverige om det är...

 

Kontakt

För frågor kring vårt ideella och sexualpolitiska arbete i Sverige och internationellt kontakta RFSU-förbundet. För pressfrågor om våra produkter, försäljning och kampanjer kontakta RFSU AB.

banner för att bli medlem
 

Vårt ansvar – att förändra liv

Att förändra och förbättra människors liv har varit RFSU:s drivkraft sedan starten och är det fortfarande.

 

Genom sexualupplysning, utbildning och opinionsbildning vill vi slå hål på fördomar, bota kunskapsbrist och öka den sexuella hälsan, i Sverige såväl som internationellt. Säkra preventivmedel, lagliga aborter och sex på ens egna villkor är fortfarande inte självklart överallt.

 

När du köper våra produkter, blir medlem, samarbetspartner eller på annat sätt stödjer RFSU:s arbete är du med och bidrar till fortsatt förändring av människors liv.

 

Hitta rätt