Sexleksak årets julklapp?

Publicerad 2009-12-15 | Uppdaterad 2011-12-19

– Närmare 450 000 svenskar vill ha en sexleksak i julklapp av sin partner


I en nyligen genomförd undersökning, gjord av RFSU och Nordstadth, visade det sig att närmare 450 000 svenskar vill ha en sexleksak av sin partner i julklapp. Störst intresse visar gruppen 18-30-åringar där hela 15% vill ha en sexleksak i julklapp av sin partner. Utslaget på hela svenska befolkningen är det en siffra på över 226 900 personer i denna åldersgrupp. Tidigare undersökningar som RFSU gjort visar att hälften av alla svenskar har en sexleksak och att 70 procent kan tänka sig att köpa en. Samma undersökning visade också att hela 94 procent av dem som redan har en sexleksak tycker att de oftast får ett ökat välbefinnande med hjälp av den.

Nu nalkas julen vilket ofta innebär stress. Försök att hitta tillfällen att uppskatta och tillfredställa varandra även under julstressen. Nedan följer sex tips om hur du ska klara julhelgen!

Sex tips för julsex i julstressen

1.   Köp en sexleksak i julklapp åt dig själv eller till din partner. Skriv ett fyndigt rim!

2.   Ta tillvara på tillfällen som ges. Lura ut svärmor på utflykt med barnen så kan ni säkert få en stund för er själva.

3.   Överraska varandra med sexiga underkläder.

4.   Klä ut er. Nu i juletider passar glitter och tomtedräkter extra bra.

5.   Ta vara på morgonen när barnen sover eller tittar på juldagsmorgon på TV.

6.   Var realist. Allt behöver inte vara perfekt i jul. Hellre en glad och avslappnad partner än en trött, stressad och överambitiös.

 

Hitta rätt