RFSU Göteborg: Premiär för RFSU-TV Göteborg!

Publicerad 2010-04-19 | Uppdaterad 2010-04-19

Vadå sex?! Vad är egentligen sex? Vad innebär det att vara i en relation? Och hur känns det i kroppen när man är kåt?~RFSU-TV Göteborg kommer under våren försöka hitta svaren på dessa och många andra frågor.

Kommentera | 0 kommentarer

RFSU-TV Göteborg är ett projekt i regi av lokalföreningen i Göteborg där en engagerad grupp medlemmar nu lanserar de första programmen i en serie tv-program om sexualitet, relationer och sexualpolitik.

Programmen kommer att handla om allt från porr till politik, att komma till och att komma ut, från oralsex till analsex och mycket mer. Heta gäster är bland andra Jonna Abelsson, känd från Relationsrådet i Christer i P3, och Sandra Dahlén, författare och sexualupplysare.

Målgruppen är alla men framförallt tonåringar och unga vuxna i Göteborg med omnejd.

– Vi upplever att de flesta vill och behöver veta mer om sådant som rör sexualitet, relationer och sex i största allmänhet. Men det finns få forum idag där man kan få klar och tydlig information, därför beslutade vi oss för att göra egna TV program. Programmen handlar inte om att bara ge ren fakta, vi vill även belysa nya infallsvinklar på de teman vi väljer att ta upp, säger Carina Eriksson, ansvarig utgivare för RFSU-TV Göteborg.

Programmen kommer att visas i en serie av åtta avsnitt på tjugo minuter i Öppna Kanalen, Göteborg med start den 20:e april klockan 17.30.

Om du har några frågor eller övriga tankar, maila till gbgtv@rfsu.se eller ring Daniella S. Steen på telefon: 0733-85 04 65.

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Hitta rätt