Ringen som kan förlänga njutningen

Publicerad 2010-03-23 | Uppdaterad 2011-12-19

Ibland vill man älska längre och mer än vad hårdheten håller för. Nu kommer RFSU:s justerbara erektionsring för män på apoteket – ett enkelt sätt att förlänga njutningen.

– Vi är glada att vi nu kompletterar sortimentet av sexleksaker på apoteket med en produkt framtagen för män, säger Jessica Åström, produktchef på RFSU AB.

Ringen fungerar som hjälp och lusthöjare för att behålla erektionen längre. Den är gjord i ett latex- och silikonmaterial som gör den mycket slitstark och hygienisk. Den träs på kring penisroten och smiter åt så att erektionen förlängs. Ringen är justerbar och passar alla storlekar.

– Erektionsringen har en diskret design, den är speciellt framtagen för att vara funktionell och enkel att använda och rengöra, säger Jessica Åström.

Lanseras nu på välsorterade apotek, ca pris 119: -.

FAKTA RFSU’S LUST SORTIMENT: Genom åren har en rad studier genomförts som tydligt påvisar många hälsofördelar med ett tillfredställande sexliv. Men det finns också många som känner press och stress i samband med sex. Sexleksaker kan vara ett kravlöst tillbehör eller hjälpmedel och ett bra sätt att lära känna sin kropp. RFSU AB:s genomförda nordiska undersökning visar att 49 procent av alla kvinnor och män mellan 20-45 år har en sexleksak och hela 70 procent av de som inte har, kan tänka sig att köpa och eller använda en sexleksak. RFSU erbjuder ett stilrent och högkvalitativt sortiment av sex- och lustprodukter, lätt tillgängligt för alla genom att säljas på apotek.  Lustserien har tagits fram efter en mycket grundlig efterforskning, där RFSU lyckats identifiera några av de bästa produkterna på marknaden. RFSU har även utvecklat delar av produktsortimentet på egen hand. RFSU säkerställer en hög kvalitet på produkterna och apotekets personal har utbildats av RFSU:s egna informatörer för att kunna vägleda kunderna på ett optimalt sätt.

Presskontakt

RFSU AB, Jessica Åström, produktchef, tel: 08 – 633 46 00

Mobil: 070 – 540 55 09, e-post: jessica.astrom@rfsu.com

Hitta rätt