Vårens bästa vibrationer – sexiga nyheter från RFSU på apoteket

Publicerad 2010-03-23 | Uppdaterad 2011-12-19

Nu utökar RFSU sitt sortiment på apoteket med tre smarta lustprodukter av hög kvalitet. Vårens nyheter är en G-punktsvibrator, en Fickvibrator samt en Erektionsring för män.

Lätt att ladda på jobbet. Fickvibratorn är misstänkt likt ett designat usb-minne.

- Vi vet att det finns ett stort behov av den här typen av njutningsprodukter. I vår nordiska undersökning säger 49 procent av alla kvinnor och män mellan 20-45 år att de har en sexleksak och många vill dessutom variera sig. Hela 70 procent av de som inte har, kan tänka sig att prova en sexleksak, säger Jessica Åström, produktchef på RFSU AB. 

Den smarta fickvibratorn ”Pocketsize secret vibrator” är liten och diskret – ser ut som ett USB-minne eller läppstift, och har låg ljudnivå och olika vibrationsprogram. Den är tänkt att användas som en naturlig förlängning av händer och fingrar, för stimulering av alla yttre erogena zoner.

– Fickvibratorn är lätt att ta med överallt och den kan laddas med USB-uttag i datorn. Passar i handväskan och är så diskret att den inte behöver gömmas undan, säger Jessica Åström. 

Lanseras nu på välsorterade apotek, ca pris: 490: -. 

G-punktsvibratorn ”Get to the point G-spot vibrator” är specialdesignad för att passa den kvinnliga kroppens naturliga kurvor och för att nå G-punkten som sitter en liten bit in på slidans främre vägg. Det silkeslena höljet och den böjda toppen ska hjälpa till att öka njutningen. G-punktsvibratorn passar nybörjare eftersom den är liten och smidig men även den erfarne kan nå nya höjder genom den svängda, mjuka formen och den platta vibrerande toppen. Man styr vibratorn enkelt med en knapp på handtaget. Staven är framtagen i ett lyxigt, lent och mjukt silikonmaterial, den har flera olika vibrationsprogram och eftersom den är stänktålig kan man använda den i duschen.

Lanseras nu på välsorterade apotek, ca pris: 790:-. 

Presskontakt

RFSU AB, Jessica Åström, produktchef, tel: 08 – 633 46 00

Mobil: 070 – 540 55 09, e-post: jessica.astrom@rfsu.com

Hitta rätt