Power – ”För skönare sex med kondom”

Publicerad 2011-04-29 | Uppdaterad 2011-10-14

Intresset för kondomer med egenskaper som ger ökad känsla växer stort. Nu har RFSU utvecklat Power - en modern kondom som ger båda parter en intensivare upplevelse och förhöjd sexuell njutning.

Power riktar sig till den som vill öka sin sexuella prestation och få mer njutning, både för sig själv och för sin partner samtidigt som man får tryggheten av att använda kondom. Power är kvalitetstestad och håller lika hög kvalitet som RFSUs standardkondomer. Power innehåller glidmedel med L-arginin, ett naturligt ämne som ökar blodgenomströmningen och kan därmed förstärka erektion och maximera den sexuella känslan. Det vattenbaserade glidmedlet finns på både insidan och utsidan av kondomen och ger på så sätt en förhöjd känsla och njutning för båda.

Ett konsumenttest* visar att:
48 % upplever ökad sexuell njutning vid användande av Power
30 % upplever att Power gör det lättare att nå orgasm
45 % tycker att Power är bättre än kondomen de normalt använder

Power är, likt samtliga RFSU:s kondomer, 100 % individuellt och elektroniskt testade. Förpackningen innehåller 10 kondomer i het och kraftfull design.

Power finns i butik från och med början av maj och kostar ca 69 kronor. Finns att köpa på välsorterade livsmedelsbutiker, Pressbyrån, 7 eleven och apotek.

* Konsumenttest utförd av RFSU i maj 2010, där 198 personer i åldrarna 15-50 år deltog i en blindtest (60 % män, 40 % kvinnor).

För mer information, vänligen kontakta:

RFSU
Jessica Åström, Produktchef
E-post: jessica.astrom@rfsu.com
Telefon:08-633 46 10

Micael Bindefeld AB
Annika Hökmark, Presskontakt
E-post: annika.hokmark@bindefeldab.se
Telefon: 08-545 685 571

Att förändra och förbättra människors liv har varit RFSU:s drivkraft sedan starten 1933. Genom sexualupplysning, utbildning och opinionsbildning vill vi slå hål på fördomar, bota kunskapsbrist och öka den sexuella hälsan, i Sverige såväl som internationellt. När du köper en produkt, är medlem, samarbetar eller stödjer RFSU:s arbete bidrar du till fortsatt förändring av människors liv. Läs mer på www.rfsu.com

Hitta rätt