Sex till eftermiddagsfikat med ny app

Publicerad 2012-12-12 | Uppdaterad 2012-12-14

Nu släpper RFSU appen Blommor och bin – ett kul sätt för personer i relationer att prata sex. Och kanske prova något nytt. Användarnas sexuella önskningar matchas och skickas ut som påminnelser klockan 15.00 varje dag, lagom till eftermiddagsfikat.

Kommentera | 18 kommentarer
Bild på telefon med appen Blommor & Bin

Frågorna om sex är olika beroende på i vilket skede av livet människor befinner sig. Sexualiteten utvecklas och förändras. RFSU vill möta en vuxen publik där den är. Som har personer och relationer att ta hänsyn till. Som stressar mellan tvättstugan och knatteträningen, skottar snö, skjutsar farmor till tandläkaren, storhandlar, kämpar för att få ett efterlängtat barn eller aldrig lyckas hitta någon att bli kär i. Och så dom som bara tycker att sex är spännande.Bild på appen

RFSU kommer att prata sex för vuxna ett tag. Först ut är appen Blommor och bin. Den hjälper personer i relationer att prata om vad man vill göra och kanske hitta på något nytt och spännande. Att hitta tillbaka till närheten med den man älskar. Eller kanske ge mod att fråga något som förut känts för vågat. Att få till det helt enkelt. De sexuella önskningarna matchas ihop på ett lustfyllt och spännande sätt. En i taget, dag för dag. Bara de önskningar som matchar partners blir synliga.

Appen är gratis och fungerar både med Android och Iphone. Det spelar ingen roll om användarna har olika märken på sina smartphones.

För att förhindra att någon annan ser innehållet i appen måste användaren slå in sitt lösenord varje gång den öppnas. Appen finns endast tillgänglig i Sverige.

Iphone

Ladda hem i Appstore, sök på Blommor & Bin.

Android

Går snart att ladda hem på Google Play, sök på Blommor & Bin.

Kontakt

Josefine Morge, pressansvarig
Josefin.morge@rfsu.se

070 552 00 81

Helena Björk, projektledare
Helena.bjork@rfsu.se

070 25 48 653

Kommentarer

Visar 1-3 av 18.  Per sida 

Appstore?
Jag kan inte ladda ned appen till varken min Iphone eller Ipad. Och den finns inte att hitta om man söker på Appstore. Är den borttagen?

Sagt av: Niklas 2016-12-04 09:30:35

uppdatering
hej, superbra app, men det känns som den måste uppdateras

Sagt av: Per 2014-11-26 15:47:05

Mer än ett år
För mer än ett år sedan skrev min namne Mattias att det vorekul med uppdateringar. Svaret från er blev att det skulle komma.
Vore trevligt om det kom snart. :)

Sagt av: Mattias2 2014-03-12 13:50:14

Sida:

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Hitta rätt