Almedalen: RFSU-expressen kan komma om du vill komma

Publicerad 2015-06-30 | Uppdaterad 2015-06-30

Självklart ska lustarna få flöda i Visby – utan oönskade graviditeter och könssjukdomar som tråkig konsekvens. Med vår röda vespa levererar vi snabbt kondomer till alla som glömt köpa.

Kommentera | 0 kommentarer
Bild på RFSU-expressen - en röd vespa

Under årets almedalsvecka slår RFSU ett slag för att uppdatera Sveriges moderna familjepolitik så att den passar verklighetens familjer. En viktig förutsättning för att kunna planera sitt familjebildande är tillgång till bra och billiga preventivmedel.

Därför presenterar vi stolt: RFSU-expressen. Vespan som kan komma om du vill komma. Fullastad med kondomer och glidmedel står vrålåket redo att rycka ut till hotellrum, buskage, tält och gränder.

– RFSU-expressen är vårt sätt att väcka uppmärksamhet kring vår hjärtefråga; preventivmedel. Att komma till Almedalen är kul men det är ännu roligare att komma. Målet är att kondomen ska uppfattas som ett kul sextillbehör snarare än ett otäckt smittskydd, säger Carl Osvald, kommunikationschef på RFSU.

RFSU-expressen går att ringa på telefonnummer 070-770 19 33 – mellan klockan 10 och 17. På kvällarna kan liggsugna minglare hämta kondomer som finns utplacerade på några av Visbys populäraste krogar.

Vespan finns att beskåda på Skeppsbron, H116 (mitt emot Joda bar).

Presstelefon

076-160 33 07

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Hitta rätt