SEXPODDEN: Förälskelserna styr mitt liv, säger Rikard Wolff

Publicerad 2015-05-28 | Uppdaterad 2015-10-13

Kommentera | 0 kommentarer

I säsongsavslutningen av Sexpodden nystar vi en av livets största frågor och mysterier – förälskelsen. Vi utforskar den tillsammans med förälskelseaktivisten och den folkkära artisten Rikard Wolff.

Rikard Wolffs liv har kretsat kring romanserna och han måste vara förälskad för att kunna arbeta. Helst bör det i varje ensemble finnas någon han kan förälska sig i. Det är något han till och med tydligt ber om inför varje ny uppsättning.

– Jag har ett lättantändligt hjärta. Mitt liv styrs av förälskelsens energi. Det är ett slags bränsle och det som motiverar mig och jag betalar hellre med smärta än med desillusion, säger Rikard Wolff.

– När jag träffar en ny person så vet jag att det är den ende till slutet av mitt liv, sedan tre veckor senare är det någon annan. Och så måste det vara varje gång. Däremot poängterade min psykolog en gång att jag måste inse att förälskelse är den sämsta grunden att bygga ett förhållande på.

Avsnittsinfo #23

Att vara blixtförälskad kan vara som att befinna sig tillsammans med någon i ett eget kosmos, men är det klokt att fatta avgörande beslut mitt i ruset? Rikard Wolff avslöjar varför han inte lytt rådet från sin terapeut, vad hans älskare har gemensamt med Edith Piaff och varför han har skaffat barn med en vän.

Sexpodden är vuxenradio från RFSU med Samanda Ekman som programledare och RFSU:s sexualupplysare Jessica Hansson som står för expertisen. Sexpodden bjuder in en ny känd gäst till varje program som tillsammans med RFSU diskuterar heta och aktuella ämnen. Produktionsbolaget Filt Hinterland producerar podcasten och exekutiv producent är Rasmus Malm från RFSU.

För kontakt och information

Josefin Morge, pressansvarig på RFSU
Tel: 070-552 00 81
E-post: josefin.morge@rfsu.se

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Hitta rätt