1995 Barbro Westerholm

Publicerad 2009-12-06 | Uppdaterad 2009-12-17

Kommentera | 0 kommentarer
Bild på Barbro Westerholm

1995 års RFSU-pris tilldelas Barbro Westerholm.

Motivering

En kärleksbudskapets apostel, är en bra beskrivning av årets RFSU-pristagare. Hon har oförvitligt kämpat för att samhället skall erkänna den homosexuella kärleken som likvärdig den heterosexuella. Och genom sitt arbete för lagen om partnerskap har hon hjälpt till att öka utrymmet för homosexuella människor i vårt samhälle. I riksdagen står hon i främsta ledet till försvar för vår abortlagstiftning.

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från Om RFSU

rfsu logor
 

Förbundskansliet

På Medborgarplatsen 3 i Stockholm finns förbundskansliet. Här jobbar sexualupplysare, sakkunniga, jurister och kommunikatörer centralt med våra...

Kondomer
 

RFSU AB

RFSU:s hela affärsidé är unik i världen och är ett mycket bra exempel på hur CSR verkligen kan och ska fungera i verkligheten.

 

Påverka världen

Vi tycker det är självklart att preventivmedel ska finnas för alla. Vi tycker att kvinnor i andra länder ska kunna få abort i Sverige om det är...

 

Kontakt

För frågor kring vårt ideella och sexualpolitiska arbete i Sverige och internationellt kontakta RFSU-förbundet. För pressfrågor om våra produkter, försäljning och kampanjer kontakta RFSU AB.

banner för att bli medlem
 

Hitta rätt