1996 Bullen

Publicerad 2009-12-06 | Uppdaterad 2009-12-17

Kommentera | 0 kommentarer

1996 års RFSU-pris tilldelas TV-programmet Bullen.

Motivering

Bullenredaktionen har under många år varit en föregångare och vägvisare i ungdomsfrågor. Programmet har på ett bejakande och öppet sätt svarat på unga människors frågor om sexualitet och kärlek. Det som är utmärkande för programmet är att det tar upp frågorna ur ett brett ungdomsperspektiv och aldrig blandar ihop begreppen ungdomssexualitet och vuxensexualitet. Därför har Bullen genom åren varit en tydlig sexualupplysare för tonårsgenerationen men även en viktig kunskapsförmedlare till vuxna som velat få inblick i unga människors frågor och livsvillkor.

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från Om RFSU

rfsu logor
 

Förbundskansliet

På Medborgarplatsen 3 i Stockholm finns förbundskansliet. Här jobbar sexualupplysare, sakkunniga, jurister och kommunikatörer centralt med våra...

Kondomer
 

RFSU AB

RFSU:s hela affärsidé är unik i världen och är ett mycket bra exempel på hur CSR verkligen kan och ska fungera i verkligheten.

 

Påverka världen

Vi tycker det är självklart att preventivmedel ska finnas för alla. Vi tycker att kvinnor i andra länder ska kunna få abort i Sverige om det är...

 

Kontakt

För frågor kring vårt ideella och sexualpolitiska arbete i Sverige och internationellt kontakta RFSU-förbundet. För pressfrågor om våra produkter, försäljning och kampanjer kontakta RFSU AB.

banner för att bli medlem
 

Hitta rätt