2000 Fittjaskolan

Publicerad 2000-09-26 | Uppdaterad 2009-12-17

Kommentera | 0 kommentarer

2000 års RFSU-pris tilldelas Fittjaskolan.

Motivering

Skolan får priset för att den på ett genomtänkt sätt arbetar ämnesintegrerat med sexualitet och samlevnad, och så gjort i många år. All personal är engagerad, skolledning såväl som lärare. Skolan menar att undervisningen är betydelsefull för att skapa goda relationer elever emellan och mellan lärare och elever. I arbetet utgår man från sexualiteten som en möjlighet och en positiv kraft i unga människors liv. Undervisningen har sålunda ett hälsofrämjande perspektiv där eleverna utöver biologiska fakta ges möjlighet att samtala och reflektera över frågor om sexualitet och identitet.

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från Om RFSU

rfsu logor
 

Förbundskansliet

På Medborgarplatsen 3 i Stockholm finns förbundskansliet. Här jobbar sexualupplysare, sakkunniga, jurister och kommunikatörer centralt med våra...

Kondomer
 

RFSU AB

RFSU:s hela affärsidé är unik i världen och är ett mycket bra exempel på hur CSR verkligen kan och ska fungera i verkligheten.

 

Påverka världen

Vi tycker det är självklart att preventivmedel ska finnas för alla. Vi tycker att kvinnor i andra länder ska kunna få abort i Sverige om det är...

 

Kontakt

För frågor kring vårt ideella och sexualpolitiska arbete i Sverige och internationellt kontakta RFSU-förbundet. För pressfrågor om våra produkter, försäljning och kampanjer kontakta RFSU AB.

banner för att bli medlem
 

Hitta rätt