2011 Johanna Koljonen

Publicerad 2011-05-21 | Uppdaterad 2017-06-03

Kommentera | 0 kommentarer
Bild på Johanna Koljonen.

RFSU-priset för 2011 tilldelas Johanna Koljonen för hennes initiativ #prataomdet. Priset är på 25.000 kronor och en specialdesignad kondomhållare.

Motivationen lyder:
Johanna Koljonen började prata om sex, gråzoner och gränsdragningar. Med värme, kunskap och entusiasm startade hon ett viktigt samtal om njutning och allvar, om situationer då övertramp sker och gränser överträds.

En våg av berättelser strömmade fram. Fler och fler tog det viktiga steget att prata om sina erfarenheter. Johanna Koljonen fördjupade samtalet om de situationer då man överträder både sina egna och andras gränser. I god upplysningsanda insåg Johanna Koljonen att det bästa sättet att råda bot på skam, osäkerhet och okunskap är att just – prata om det.

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från Om RFSU

rfsu logor
 

Förbundskansliet

På Medborgarplatsen 3 i Stockholm finns förbundskansliet. Här jobbar sexualupplysare, sakkunniga, jurister och kommunikatörer centralt med våra...

Kondomer
 

RFSU AB

RFSU:s hela affärsidé är unik i världen och är ett mycket bra exempel på hur CSR verkligen kan och ska fungera i verkligheten.

 

Påverka världen

Vi tycker det är självklart att preventivmedel ska finnas för alla. Vi tycker att kvinnor i andra länder ska kunna få abort i Sverige om det är...

 

Kontakt

För frågor kring vårt ideella och sexualpolitiska arbete i Sverige och internationellt kontakta RFSU-förbundet. För pressfrågor om våra produkter, försäljning och kampanjer kontakta RFSU AB.

banner för att bli medlem
 

Hitta rätt