2013 Ligga med P3

Publicerad 2013-05-17 | Uppdaterad 2017-06-03

Kommentera | 0 kommentarer

RFSU-priset för 2013 tilldelas radioprogrammet Ligga med P3. Priset är på 25.000 kronor och en specialdesignad kondomhållare.

Motiveringen lyder:
Årets RFSU-pristagare är din knullkompis på nätet. I en härlig klickbar orgie finns här allt som har med sex och relationer att göra. Här kan du lära dig om hur du kan njuta av sex, få relationsråd och hjälp att prata om sexuella problem.

2013 års RFSU-pris går till radioprogrammet Ligga med P3 som förutom att göra radioprogram också tillgängliggör viktiga frågor på sin sajt. Sedan 2010 har vi genom radioprogrammet bjudits på heta samtal om kropp, kön, känslor och kåthet.

Med glimten i ögat och med tankeväckande frågeställningar har journalisterna, programledarna och producenterna på programmets redaktion, Julia Blomberg, Hanna Schedin och Robert Jacobsson, guidat P3s lyssnare genom nytänkande sexualupplysning.  På ett lustfyllt sätt visar programmet på det självklara i att ställa frågor och diskutera sexualitet och sexuell praktik. Världen behöver ligga mer med P3!


Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från Om RFSU

rfsu logor
 

Förbundskansliet

På Medborgarplatsen 3 i Stockholm finns förbundskansliet. Här jobbar sexualupplysare, sakkunniga, jurister och kommunikatörer centralt med våra...

Kondomer
 

RFSU AB

RFSU:s hela affärsidé är unik i världen och är ett mycket bra exempel på hur CSR verkligen kan och ska fungera i verkligheten.

 

Påverka världen

Vi tycker det är självklart att preventivmedel ska finnas för alla. Vi tycker att kvinnor i andra länder ska kunna få abort i Sverige om det är...

 

Kontakt

För frågor kring vårt ideella och sexualpolitiska arbete i Sverige och internationellt kontakta RFSU-förbundet. För pressfrågor om våra produkter, försäljning och kampanjer kontakta RFSU AB.

banner för att bli medlem
 

Hitta rätt