Medlemsutbildning

Publicerad 2009-12-06 | Uppdaterad 2011-05-31

Kommentera | 2 kommentarer

Anordnas lokalt och leds av våra utbildade kursledare. Syftet är att ge nya medlemmar grundläggande kunskaper om RFSU och skapa lokala nätverk. Alla nya medlemmar, som är intresserade att lära sig mer om RFSU, är välkomna att ansöka om att gå denna kurs. För mer information kontakta din lokalförening, du hittar kontaktinformation under respektive lokalförening/grupp.

Krav: Medlemsskap i RFSU.

Kommentarer

Visar alla 2.  Per sida 

Hej Agnes!
Hej Agnes,

Vad roligt att du vill vara aktiv i RFSU trots att du bor utomlands. Tyvärr har vi inga distansutbildningar i dagsläget, och kanske är det något att fundera vidare på. Men du är välkommen att gå medlemsutbildning så fort du kommer hem igen. Och till dess kan du ju alltid följa vår verksamhet via hemsidan och intranätet.

Vänliga hälsningar,
Lena Levin, föreningsutvecklare

Sagt av: Lena Levin 2011-09-13 08:57:48

medlemsutbildning distans
Kara RFSU tack for att ni finns!
Jag har varit medlem i fyra ar men flyttade till England precis nar jag blev medlem, jag har hela tiden tankt att jag skulle vilja engagera mig i RFSU nar jag flyttar "hem" igen, men det verkar droja. Kanske finns det fler som mig, kan ni inte anordna en distans utbildning for folk som bor utomlands och vill engagera sig mer i RFSU?
/Agnes

Sagt av: Agnes 2011-09-09 00:17:36

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från Kurser och utbildningar

 

Högskolekurser

RFSU-klinikens arbete är grunden för en omfattande utbildningsverksamhet. Kurserna ger 7,5 högskolepoäng.

Bild på en whiteboard med ord som rör sexualitet.
 

Metodkurser

För dig som arbetar inom till exempel skolan, vården eller sociala sektorn erbjuder RFSU återkommande kurser om sexualitet. Aktuella kurser hittar...

Hitta rätt