Daily Balance förebygger besvärande luktVad är det?
Daily Balance är en dubbelverkande intimtvätt som både bevarar en optimal intimflora och förebygger besvärande lukt. På så sätt slipper man besvär med illaluktande underliv och en långvarig Odour Block-effekt uppnås.

Hur ska jag använda den?
Kan användas dagligen för att bevara en optimal intimflora.

Hur fungerar den?
Dubbelverkande Daily Balance med pH 3,5 och mjölksyra stärker hudens naturliga skyddsfunktioner vilket försämrar miljön för skadliga bakterier som kan ge obalans, lukt och irritation. Daily Balance är speciellt utvecklat för att lindra irritation och återfukta huden. Tvålen har en silkeslen känsla och är lätt att skölja av. Använd dagligen för att bevara en naturlig pH balans, doft och fräschhet. Daily Balance har en specifik ”odour block” formula som återställer en naturlig doft samtidigt som den förebygger uppkomsten av besvärande lukt.
Genom att tillföra en noga utvald ingrediens i formuleringen i Daily Balance som bakterierna föredrar att långsamt bryta ned, så undviker man att illaluktande ämnen uppstår. På så sätt slipper man besvärande doft och en långvarig Odor Block-effekt uppnås.

Fri från parfym och parabener.
Gynekologiskt och dermatologiskt testad.