RFSU-kliniken

Publicerad 2013-07-20 | Uppdaterad 2016-05-31

 

RFSU-kliniken är en mottagning för vuxna över 20 år. Här kan du ta prover för de könssjukdomar som omfattas av smittskyddslagen och bli undersökt vid symptom från underlivet som till exempel vid misstänkt herpes eller kondylom. Vi erbjuder också gratis preventivmedelsrådgivning samt sexualrådgivning och psykoterapi.

Besök för test av könssjukdomar som omfattas av Smittskyddslagen och preventivmedelsrådgivning är GRATIS! För övriga besök tar RFSU-kliniken ut patientavgifter beslutade av Stockholms läns landsting. Läs mer om avgifterna här.

Tidsbokade besök

På tisdagar kl 13-20 och torsdagar kl 8-20 har vi bokad mottagning. Vi har ofta gott om bokningsbara tider till våra barnmorskor. Ring 08-692 07 84 för att boka din tid eller boka via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Drop in/öppet hus

På måndagar kl 13-19 och fredagar kl 8-11.30 har vi öppet hus/drop in, då är du välkommen utan att boka tid. Vid hög belastning måste vi ibland stänga tidigare. I sådana fall hjälper vid dig gärna att boka en tid.

Obs! Under nationaldagen den 6/5 är RFSU-kliniken stängd

Klicka för att komma till RFSU:s insamlingssida
 

Hitta till RFSU-kliniken

Söderhallarna på Medborgarplatsen

RFSU-kliniken hittar du på plan 7 i Söderhallarna, vid Medborgarplatsen i Stockholm.

T-bana: Medborgarplatsen

Pendel: Södra station

Buss: Medborgarplatsen

Telefon: 08-692 07 84.

Mail: kliniken@rfsu.se

Verksamhetschef: Eva Marie Sundberg

Info

Det har kommit till vår kännedom att personer fått SMS kring partnerspårning av klamydia men RFSU kliniken vill meddela att vi ALDRIG skickar SMS när det gäller partnerspårning och självklart inte från anonyma telefonnummer.

Hitta rätt