Boka tid och drop in/öppet hus

Publicerad 2011-03-11 | Uppdaterad 2018-04-17

Bild på klinikens reception

RFSU-kliniken är en mottagning för alla vuxna över 20 år. Besök för test av könssjukdomar som omfattas av Smittskyddslagen och preventivmedelsrådgivning är GRATIS! För övriga besök tar RFSU-kliniken ut patientavgifter beslutade av Stockholms läns landsting. Läs mer om avgifterna här.

Drop in för provtagning av könssjukdomar och för preventivmedelsrådgivning

Måndagar klockan 09:00 - 11:30 och 17-19:30
Fredagar klockan 08:00 - 10:30

OBS! Det är oftare högre tryck på kvällens drop in än vad det är på morgonens drop in på måndagar. Vilket kan innebära långa väntetider. Vid stort patienttryck (då det finns ett begränsat antal platser) kan vi behöva stänga vår drop in tidigare. Du kan alltid boka en tid till vår tidsbokade mottagning. Det gör du via telefon eller på 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Boka besök

Boka tid via Internet
Gå in på 1177 Vårdguidens e-tjänster, om du vill boka tid för att testa dig för t. ex. klamydia, gonorré, syfilis och hiv och/eller få råd/recept på preventivmedel (ska du sätta in spiral, p-stav, pessar och hiv test med snabbsvar ring barnmorskan på 08-692 07 80).

För att kunna boka tid via Mina vårdkontakter behövs ett användarkonto med e-legitimation eller engångskoder som du skaffar genom Mina vårdkontakter.

Boka tid över telefon
Ring vår tidsbokning för provtagning av könssjukdomar och för preventivmedelsrådgivning på telefonnummer 08-692 07 84 knappval 2 

Har du besvär som kan vara kopplade till könssjukdomar och behöver boka tid till läkare eller har frågor om ditt provsvar, ring då till barnmorskans rådgivningstid på telefonnummer 08-692 07 80.

Vi har inget ultraljud och kan därför inte göra gynekologiska hälsokontroller/undersökningar. Vi tar inte heller cellprov.

Mer från RFSU-kliniken

Klicka för att komma till RFSU:s insamlingssida
 

Hitta till RFSU-kliniken

Söderhallarna på Medborgarplatsen

RFSU-kliniken hittar du på plan 7 i Söderhallarna, vid Medborgarplatsen i Stockholm.

T-bana: Medborgarplatsen

Pendel: Södra station

Buss: Medborgarplatsen

Telefon: 08-692 07 84.

Mail: kliniken@rfsu.se

Verksamhetschef: Eva Marie Sundberg

Info
RFSU kliniken skickar ALDRIG SMS när det gäller partnerspårning och självklart inte från anonyma telefonnummer. (Det har kommit till vår kännedom att personer fått SMS kring partnerspårning av klamydia där avsändaren säger sig vara RFSU.)

Vi är hbtq-certifierade!

HBT-certifierade

 

Hitta rätt