Resultat av patientenkät 2017

Publicerad 2018-02-27 | Uppdaterad 2018-03-05

Precis som tidigare år har RFSU-kliniken genomfört en patientenkät och när vi nu sammanställt resultatet kan vi stolt meddela att 2017 års patienter verkar vara om möjligt ännu mer nöjda. 99 procent av de som svarat på enkäten är mycket nöjda eller nöjda med bemötandet av barnmorska, sjuksköterska eller läkare. (2016 var den siffran 98 procent).

Kommentera | 0 kommentarer

Under hösten 2017 svarade 275 av våra patienter på en enkät om hur de upplevt sitt besök. Patienterna hade alla besökt en barnmorska, sjuksköterska, läkare eller psykoterapeut.

”Proffsigt och varmt på samma gång.”Patientenkäten 2017

Målet med enkäten var att fortsätta utöka vår kunskap om hur patienterna upplever tillgängligheten, bemötandet, informationen de får, delaktigheten och nyttan av sitt besök på kliniken. Vi ställde också frågor om orsaken till kontakten med oss, hur patienten fick kännedom om RFSU-kliniken och om vart patienten hade vänt sig om det inte varit möjligt att komma till oss. Du hittar resultatet i pdf:erna nedan!

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från RFSU-kliniken

Klicka för att komma till RFSU:s insamlingssida
 

Hitta till RFSU-kliniken

Söderhallarna på Medborgarplatsen

RFSU-kliniken hittar du på plan 7 i Söderhallarna, vid Medborgarplatsen i Stockholm.

T-bana: Medborgarplatsen

Pendel: Södra station

Buss: Medborgarplatsen

Telefon: 08-692 07 84.

Mail: kliniken@rfsu.se

Verksamhetschef: Eva Marie Sundberg

Info
RFSU kliniken skickar ALDRIG SMS när det gäller partnerspårning och självklart inte från anonyma telefonnummer. (Det har kommit till vår kännedom att personer fått SMS kring partnerspårning av klamydia där avsändaren säger sig vara RFSU.)

Vi är hbtq-certifierade!

HBT-certifierade

 

Hitta rätt