RFSU:s lokalföreningar och lokalgrupper

Publicerad 2009-10-30 | Uppdaterad 2014-11-27

Två personer som kramas

RFSU har ett ökande antal lokalföreningar och grupper, från RFSU Malmö i söder till RFSU Luleå  i norr. Alla arbetar utifrån RFSUs idéprogram och våra tre friheter: friheten att vara, välja och njuta.

Målet för lokalföreningarna och grupperna är alltså detsamma, men sätten att nå dit är olika. På vissa håll ordnas workshops, cafékvällar, filmvisningar och föreläsningar. Andra arbetar hellre genom att gå ut på stan, på festivaler eller på stranden för att prata med folk och dela ut kondomer. Några satsar på att påverka lokala politiker och andra jobbar internationellt. En del gör allt!

De flesta lokalföreningar och grupper erbjuder kompletterande sexualundervisning för skolan.

Bli medlem!

Vill du stödja vårt arbete för sexuella rättigher i Sverige och världen? Då tycker vi att du ska bli medlem i RFSU.

Skolinformatör - hur går det till?

Liv och Tobias, skolinformatörer

Följ med Liv och Tobias en vanlig dag i klassrummet.

Vad håller RFSU på med?

Vi kämpar på din ort - och i hela världen. Se filmen om oss, det tar en minut.

Visste du att...

... varje gång du använder en av RFSU:s kondomer stödjer du vårt internationella arbete. RFSU äger ett företag (RFSU AB) som säljer kondomer, sexleksaker och annat skoj. Delar av vinsten går till sexualupplysning i Sverige och internationellt. Bra va?

Starta en lokalförening

Vi hjälper dig gärna att starta upp en ny lokalförening eller lokalgrupp. Vi erbjuder stöd och resurser och kommer gärna och träffar er och hjälper er att komma igång!

Banner för tidningen Ottar Global
 

Hitta rätt