BDSMF-nätverket

Publicerad 2015-05-13 | Uppdaterad 2015-12-17

Kommentera | 0 kommentarer

BDSMF står för BDSM och fetischism. BDSM är ett samlingsbegrepp och står för bondage/disciplin, dominans/submission (underkastelse) och sadomasochism.Vi har också valt att arbeta med fetischer då detta också ofta är något som går utanför normen i samhället. Vi vill att en person skall kunna prata om företeelsen och sina preferenser utan att skambeläggas eller dömas.

Vi vill att det skall bli förbjudet i lag att diskriminera människor med dessa preferenser. Vi vill öka förståelsen för BDSMF både i samhället i stort men också hos den enskilda individen. Vi gör detta genom att informera både utanför RFSU men också inom organisationen.

Utövandet av BDSMF skall vara både säkert och njutningsfullt och det målet främjar vi genom att verka både i det offentliga rummet men också på individnivå. Många lokalföreningar har BDSMF-grupper och nätverket verkar för kunskaps- och erfarenhetsutbyte mellan dessa.

Känner du att vill vara med och påverka hur RFSU och samhället i stort ser på BDSM och fetischism? Kontaktuppgifter till oss finns på intranätet som du får tillgång till när du blir medlem i RFSU. Vad du själv har för preferenser spelar ingen roll utan alla är välkomna som vill arbeta för allas frihet att vara, vilja och njuta!

Välkommen!

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från RFSU nära dig

Hitta rätt