Välkommen till RFSU Dalarna

Publicerad 2009-12-02 | Uppdaterad 2018-03-06

Vill du engagera dig i RFSU Dalarna? Ta kontakt med oss via mail på dalarna@rfsu.se eller skicka meddelande via facebook. Vi behöver dig!

Bild på en dalahäst.

RFSU Dalarna brinner för RFSU:s frågor och vi är fulla med engagemang, mål och ambitioner. Vi vill skapa intresse och öka kunskap. Vi vill ifrågasätta och diskutera. Vi vill peppa!

”Med kunskap, frivillighet och ömsesidighet kan sex bli hur bra som helst.”RFSU Dalarna

Vår ambition är att växa som förening, både i antal medlemmar och aktivt engagemang. Är du också intresserad – kontakta oss bums!
Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa något bra.

RFSU Dalarna jobbar alltid för att hålla RFSU:s värdegrund levande och närvarande, vilket innebär att all verksamhet utgår från och fokuserar på allas frihet att vara, frihet att välja, frihet att njuta.


 

Skolinformation

”Ända sedan RFSU bildades 1933 har sex- och samlevnadsundervisningen varit ett av RFSU:s viktigaste områden. Då handlade det om att undervisningen...

 

Nya medlemmar

Vi söker, kontinuerligt, efter nya medlemmar som vill stötta och/eller medverka till ett hållbart föreningsarbete även i framtiden. Är du...

Kontakta oss

Kontakt:
dalarna@rfsu.se

 

Följ oss på Facebook!

Bli medlem!

Bli medlem i RFSU Dalarna och stöd vår ideella samt partipolitiskt och religiöst obundna verksamhet. Du bidrar till att sprida en öppen och positiv syn på sex- och samlevnadsfrågor i skolor och samhälle. Var med och arrangera och/eller delta i aktiviteter och föreläsningskvällar. Driv dina sexualpolitiska hjärtefrågor och medverka i utbildningar anordnade av oss och RFSU-förbundet.

 

Det kostar 150kr/år, och då får du även finfina fyra nummer av Ottar, Sveriges största sexualpolitiska tidskrift.

Hitta rätt