Välkommen till RFSU Göteborg!

Publicerad 2009-12-02 | Uppdaterad 2017-07-04

Illustration av två personers skor.

RFSU Göteborg arbetar för alla personers rätt till kärlek och sexualitet. Vi tycker att det är viktigt att relationer med andra bygger på ömsesidighet och respekt. RFSU Göteborg arbetar för ett samhälle där alla behandlas jämlikt och jämställt. 

Vi pratar med unga om sex, till exempel genom att våra skolinformatörer besöker skolor. Våra medlemmar deltar i olika event, till exempel festivaler och liknande, för att prata sex, dela ut kondomer och uppmärksamma sexualpolitiska frågor. Vi ordnar föreläsningar, driver kampanjer och för diskussioner om sex, sexualitet och sexualpolitik. Vi ordnar utbildningar och producerar metodmaterial för att öka kunskap kring sex och säkrare sex.

Har du lust att vara med?

Du kan bli medlem i RFSU Göteborg. Det är medlemmarna som bestämmer vad RFSU ska arbeta med. Du väljer vilka frågor och aktiviteter som passar dig bäst.

Hos RFSU Göteborg kan du diskutera, lära och låta dig inspireras. Som medlem får du tillgång till vårt bibliotek och RFSU:s intranät och kan diskutera sexualpolitik med andra RFSU:are. Du kan engagera dig i våra aktiviteter och/eller utbilda dig till informatör. Hjälp till i ett projekt, låna en bok, starta en studiecirkel, arbeta fram en kampanj, ordna en konsert, gå på föreläsningar, få koll på intressanta utbildningar, och mycket mer. Du får också fyra nummer per år av den sexualpolitiska tidskriften Ottar!

Klicka dig fram nedan eller i menyn om du vill få mer information om vad som är på gång och hur du kan engagera dig.

Bild på styrelsen efter årsmöte feb 2017. Fr höger: Hans Linde, Kerstin Fahl, Frida Suter, Sofia Blomgren, Fredrik Lövhall, Christer Lundberg, Laila Svedberg Poulsen, William Appelqvist, Mozhgan Jalali
 

Kontakta vår styrelse

Här hittar du kontaktuppgifter till RFSU Göteborgs styrelse.

 

Kontakta vårt kansli

Här hittar du kontaktuppgifter till anställda på RFSU Göteborgs kansli.

Vill du bli skolinformatör?

Anmälan till vårens utbildning är nu stängd. Håll utkik efter nästa utbildning som hålls våren 2018. Tills dess är du välkommen att engagera dig i...

Läs mer
 

Kontakta oss

 

Postadress:

RFSU Göteborg
Stora Badhusgatan 6
411 21 Göteborg

 

E-post: goteborg@rfsu.se

Telefon: 031-708 79 98

 

Telefontider:

Måndag, tisdag, torsdag, fredag: 9-16

Onsdag: Stängt

 

Facebook: facebook.com/RFSUgbg

 

RFSU Göteborg bedriver ingen klinisk verksamhet och erbjuder inte heller rådgivning per telefon eller mail.

 

Kansliet

Läs om vilka som jobbar på kansliet.


RFSU Göteborgs styrelse

Läs mer om styrelsen och se kontaktuppgifter här

 

Bli medlem!

För att bli medlem i RFSU Göteborg behöver du bara klicka på länken och fylla i anmälan. Glöm inte att ange  Göteborg som din lokalförening. 

Hitta rätt