Om RFSU Göteborg

Publicerad 2012-05-19 | Uppdaterad 2018-02-06

Föreningen RFSU Göteborg är en lokalförening av Riksförbundet för sexuell upplysning, RFSU. Föreningen har sitt säte i Göteborg och är partipolitiskt och religiöst obunden.

Vad vi gör

RFSU Göteborg arbetar för alla personers rätt till kärlek och sexualitet, och för ett samhälle där alla behandlas jämlikt och jämställt.

Att förändra och förbättra människors liv har varit RFSU:s drivkraft sedan starten och är det fortfarande. Genom sexualupplysning, utbildning och opinionsbildning vill vi slå hål på fördomar, bota kunskapsbrist och öka den sexuella hälsan.

Vi pratar med unga om sex, till exempel genom att våra skolinformatörer besöker skolor. Våra medlemmar deltar i olika event, till exempel festivaler och liknande, för att prata sex, dela ut kondomer och uppmärksamma sexualpolitiska frågor. Vi ordnar föreläsningar, driver kampanjer och för diskussioner om sex, sexualitet och sexualpolitik. Vi håller utbildningar och producerar metodmaterial för att öka kunskap kring sex och säkrare sex.

När du blir medlem eller på annat sätt stödjer RFSU:s arbete är du med och bidrar till fortsatt förändring av människors liv.

 

Sexualundervisning

Information om vår sexualundervisningsverksamhet.

 

Engagera dig!

Som medlem kan du engagera dig i RFSU Göteborgs verksamhet på flera sätt.

 

Kontakta vår styrelse

Här hittar du kontaktuppgifter till RFSU Göteborgs styrelse.

 

Kansliet

Här hittar du kontaktuppgifter till anställda på RFSU Göteborgs kansli.

Bli medlem!

För att bli medlem i RFSU Göteborg behöver du bara klicka på länken och fylla i anmälan. Glöm inte att ange  Göteborg som din lokalförening. 

Behöver du testa dig?

Hitta rätt