Grundutbildning - sex och samhälle

Publicerad 2010-08-24 | Uppdaterad 2017-11-23

Vad sägs om en hel helg där du diskuterar och lär dig mer om RFSU, sexualpolitiska frågor och sexualpolitisk historia? Grundutbildning - sex och samhälle (före detta medlemsutbildningen) riktar sig till dig som är medlem i RFSU Göteborg och är särskilt värdefull för dig som är ny medlem och/eller funderar på att bli aktiv.

På vår grundutbildning får du lära dig mer om RFSU:s och Sveriges sexualpolitiska historia, och om hur organisationen verkar, både internationellt och nationellt. Vi diskuterar allt från centrala frågeställningar i RFSU:s arbete till hur du kan engagera dig i lokalföreningen. Vi pratar också om normer i förhållande till exempelvis kön och sexualitet.

Det enda som krävs för att få gå grundutbildningen är att du är medlem i RFSU. Grundutbildning - sex och samhälle ges över en helg och RFSU Göteborg erbjuder vanligen en grundutbildningutbildning per termin.

Nästa grundutbildning äger rum den 2-3 december 2017

Anmäl dej här!

 

Maila goteborg@rfsu.se om du har frågor kring grundutbildningen.

Bli medlem!

För att bli medlem i RFSU Göteborg behöver du bara klicka på länken och fylla i anmälan. Glöm inte att ange  Göteborg som din lokalförening. 

Behöver du testa dig?

Hitta rätt