Aktivera dig!

Publicerad 2013-10-08 | Uppdaterad 2017-01-04

Kommentera | 0 kommentarer

RFSU Halland är en nystartad förening med en hel massa på gång, men vi vill ha din hjälp! Vår ambition är att växa som förening, både i antal medlemmar och aktivt engagemang. Det är medlemmarna som bestämmer vad RFSU Halland ska arbeta med. Du väljer vilka frågor och aktiviteter som passar dig bäst.  Hör av dig till oss med dina idéer. Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa något bra.

Internationell aktivitetsgrupp
Det finns ett brett intresse för internationella frågor inom RFSU Halland och vi vill starta en aktivitetsgrupp som arbetar med/diskuterar/fokuserar på sexualpolitik och sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter (SRHR) i bred internationell mening.

HBTQ-grupp
RFSU Halland vill verka för att homosexuella, bisexuella och transpersoner, samt andra personer med queera uttryck och identiteter, ska ha samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter som alla andra. Vill Du också se regnbågsflaggorna åter vaja över Halmstad? Gå med i RFSU Hallands HBTQ-grupp!

 

Har du andra idéer på hur vi bästa kan arbeta för allas frihet att vara, välja och njuta? Tveka inte att höra av dig till oss! Mail: halland@rfsu.se

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från RFSU Halland

Aktivera dig!

Manifestation på World Aids Day, Studiecirkel om mödradödlighet? Insamling i samband med musikhjälpen? Har du idéer eller vill hjälpa till vid våra aktiviteter?

Läs mer
 

Kontakta oss!

För att komma i kontakt med RFSU Halland maila:

halland@rfsu.se


Ordförande: Charlotte Drugge

Vice ordförande: Carina Edhager

Sekreterare: Susanne Sela

Kassör: Linda Bjerman

Ledamot: Amanda Johansson

Ledamot: Lisa Perby

Ledamot: Isabelle Svensson

Suppleant: Emil Bris

 

Valberedning: Nejla Arica

 

För att komma i kontakt med personerna i styrelsen använd mallen förnamn.efternamn@rfsu.se

 

Följ oss på Facebook!

Hitta rätt