Inkludera sexualitet! Berättelser om att göra skillnad.

Publicerad 2015-10-08 | Uppdaterad 2015-10-08

Kommentera | 0 kommentarer
bild på en bok

I september släppte RFSU Malmö och Komptenscentrum Sexualitet sin nya antologi ”Inkludera sexualitet!- berättelser om att göra skillnad”.  Bakgrunden till antologin är att yrkesverksamma stundtals ställs ansikte mot ansikte med människans sexualitet: i patientmötet eller klientsamtalet; i samtalet med den unga; vid myndighetsutövning. Samtidigt anser många yrkesverksamma att de saknar utbildning och erfarenhet i att möta sexualitet. De efterfrågar kunskap och konkreta tips för att bygga upp en trygghet i det professionella mötet, med fokus på sexualitet.

I antologin skildrar tio yrkesverksamma, en sjuksköterska, en jurist, en lärare, en journalist mfl  sina sätt att möta människans sexualitet, relationer och sexuella hälsa. Genom en rad goda exempel visar de på såväl utmaningar som på möjligheter när det gäller att inkludera och integrera samtal och upplysning om sexualitet i det dagliga arbetet.

Antologins bidrag blir här att inspirera, engagera och visa på möjligheter till att inkludera sexualitet och därmed göra skillnad!

Boken kan du beställa direkt från RFSU Malmö för 150 kr inkl frakt. Mejla till utbildning.malmo(a)rfsu.se. Pengarna sätter du in på bg 5889-7364 och skriver i meddelanderaden: avser Antologi

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från Nyhetsbrev 1/2015

illustartion av människor
 

RFSU:s grundutbildning - sex och samhälle

Vad sägs om en hel helg där du diskuterar och lär dig mer om RFSU, sexualpolitiska frågor och sexualpolitisk historia? Här kan du anmäla dig till utbildningen!

bild på en bok
 

Berättelser om att göra skillnad

I september släppte RFSU Malmö och Komptenscentrum Sexualitet sin nya antologi ”Inkludera sexualitet!- berättelser om att göra skillnad”. Boken kan du beställa direkt från RFSU Malmö.

 

RFSU ser på film!

Torsdagen den 15 oktober kommer RFSU Malmö bjuda medlemmar och andra på filmvisning av Kärlekens språk på biografen Panora i Malmö.

bild på en pärm
 

Valberedning söker styrelse!

Nu börjar det dra ihop sig för lokalföreningarnas valberedningar att nominera personer till de lokala styrelserna.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Fyll i din e-postadress och du får RFSU Malmös nyhetsbrev direkt i din inbox. Prenumerationen är kostnadsfri och du kan när som helst välja att avsluta den.

 

Hitta rätt