Boka skolinformatörer

Publicerad 2009-12-14 | Uppdaterad 2017-11-20

Bild på en person som föreläser.

RFSU Örebro erbjuder sex & samlevnadsundervisning med våra skolinformatörer.

Samtliga informatörer är utbildade och godkända av RFSU och vår skolinformation kan vara ett komplement till skolans sex- och samlevnadsundervisning.

RFSU Örebros skolinformation erbjuder pass på 120 minuter som bygger på att genom faktaförmedling, värderingsövningar och dialog med eleverna förmedla kunskap kring sex- och samlevnad. Grunden i informatörernas arbete är att prata, och föra en dialog kring unga och deras situation och att ge svar på frågor som unga har. Passen tar upp bland annat anatomi, HBTQ, vad sex är, porr, säkrare sex och ömsesidighet.

Hör av er för mer information eller boka oss i god tid så kan vi komma och prata om allas rätt att välja, vara och njuta!

För mer information är du välkommen att kontakta oss på upplysning.orebro@rfsu.se

Mer från RFSU Örebro

 

Vår styrelse 2017

Styrelsen för RFSU Örebro träffas ungefär en gång i månaden. Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

 

RFSU Örebro behöver dig!

Vill du bli mer aktiv som medlem? Perfekt! Vi behöver vara flera för att arbetet ska fungera och därför är DU viktig!

Boka oss till din klass
 

Boka skolinformatörer

RFSU Örebro erbjuder sex & samlevnadsundervisning med våra skolinformatörer. Samtliga informatörer är utbildade och godkända av RFSU och vår...

Kontakta oss

E-post:
orebro@rfsu.se

 

Ordförande RFSU Örebro:

hanna.knutsson@rfsu.se

 

Postadress:

RFSU Örebro

Slottsgatan 13A

703 61 Örebro

Gilla oss på facebook

På vår facebooksida lägger vi ut nyheter och information om vad som är på gång i föreningen. Gilla oss där för att ta del av allt som händer!

Bli medlem

Som medlem i RFSU får du möjlighet att delta i exempelvis kurser, seminarier och kongresser. Du kan även engagera dig i våra aktiviteter och/eller utbilda dig till informatör. Som medlem får du tillgång till RFSU:s intranät och kan diskutera sexualpolitik med andra RFSU:are. Du får också fyra nummer per år av den sexualpolitiska tidskriften Ottar!

Vi vill gärna ha fler medlemmar och informatörer. Kontakta oss om du är intresserad av att bli en av dessa.

Hitta rätt