• 26sep

    Tid: Tisdag den 26 september kl 18:00-20:30

    Plats: Hangövägen 18

    Stad: Stockholm

    Arrangör: RFSU Stockholm

Höstens första medlemskväll!

RFSU Stockholm bjuder in till höstens första medlemsträff tisdag 26 september. Välkommen!

Medlemskväll: tema Post Pride Stockholm
RFSU Stockholm inbjuder till höstens första medlemskväll under temat Post Pride Stockholm, ett panelsamtal med:

Sissela Nordling Blanco (Fi), ordförande i Kommunstyrelsens råd för mänskliga rättigheter
Lina-Lea Zimmerman, författare till boken ”Stjärnfamiljejuridik: Svensk familjelagstiftning ur ett normkritiskt perspektiv” 
Britta Davidsohn, vice ordförande i Stockholm Pride 
Balder Navier Sarmentero ordförande i RFSU Stockholm
Moderator är ingen mindre än komikern och aktivisten Pernilla Hammargren.

Samtalet tar sin utgångspunkt i när debatterna, föredragen och panelsamtalen tystnat och dörrarna till Pride House stängs igen, vad händer då? Väntar vi 51 veckor tills nästa tillfälle för debatt, eller vad händer däremellan? RFSU Stockholm bjuder in till sexualpolitiskt panelsamtal under höstens första medlemsträff. Vilka utmaningar följer med in i det politiska arbetet utifrån de kunskapsutbyten och erfarenheter som utväxlas under ett evenemang som pride? Vilka utmaningar behöver lyftas i Stockholm? RFSU Stockholm tar tempen på panelen. Kom och var med du också och för fram dina tankar, perspektiv och åsikter. Efter panelen debatterat har nämligen du möjligheten att ställa Dina frågor. Kanske har du själv en tanke med dig sedan tidigare, eller kanske uppstår något just där, just då! 

Nästa år blir ett händelserikt år, det är valår och dessutom Europride i Stockholm och Göteborg. Under den här medlemsträffen tar vi sikte på vad som behövs fortsätta arbeta med under året.

Schema för kvällen:
18:00-18:30 Välkomstmingel och fika
18:30-19:15 Panelsamtal
19:15-19:30 Ställ dina frågor till panelen
19:30-20:30 Kvällen avslutas med mer fika (!) och workshop där vi slår våra kloka huvuden ihop. Hur kan vi arbeta vidare sexualpolitiskt i Stockholm?
Vi bjuder på smörgåsar, fikabröd, kaffe och te. Ta med dig fikasuget!

Plats:
Bildas lokaler, våning 4 på Hangövägen 18, Stockholm

Tillgänglighet:
Lokalen har plats för rullstol och permobil, det finns en anpassad toalett och trösklarna är låga. Hiss finns i entrén, bakom trappan. Hör av dig om du har övriga frågor om tillgänglighet, vill veta mått eller dylikt. 


ANMÄLAN:
Senast den 24:e september till stockholm@rfsu.se.
Det finns begränsat med platser i lokalen så först till kvarn gäller.

Glöm inte att vi är en medlemsförening. Förutom att lära dig massor av intressanta saker om sexual- och identitetspolitiken i Stockholm så har du chansen att dela med dig av din åsikt och påverka vårt arbete! 

Alla medlemmar är välkomna! 
» Är du inte redan medlem? Gör så här: skicka sms till 72980, skriv: rfsumedlem personnummer (12 siffror) epost-adress - med vanligt mellanslag emellan. Både du som har abonnemang och du som har registrerat kontantkort kan bli medlem via sms. 150 kronor dras från din telefonräkning eller kontantkort. Eller gå in på http://www.rfsu.se/medlem 

Missa inte terminens första medlemskväll!
VÄLKOMNA!

Hitta rätt