• 19sep

    Tid: Tisdag den 19 september kl 17:00-20:00

    Plats: RFSU Stockholm, Eriksbergsgatan 46

    Stad: Stockholm

    Arrangör: RFSU Stockholm

RFSU Stockholm inbjuder till påverkansträff om BDSMF-frågor

Intresserad av att påverka sexualpolitiskt kring BDSMF frågor? Välkommen den 19 september kl. 17:00 till RFSU Stockholm! Hoppas vi ses! Föranmäl eller droppa in!

Intresserad av att påverka sexualpolitiskt kring BDSMF frågor? 

Brinner du för BDSMF frågor? Anser du att det finns okunskap, myter eller stigma kring dessa frågor i samhället? Finns det något du skulle vilja vara med och förändra i opinion, i populärkulturen, inom vården, social eller rättsväsendet?

Den 19 september så anordnar RFSU Stockholm ett öppet möte där intresserade i communityt och de intresserade för BDSM frågor kan samlas för att ge sina synpunkter på de –enligt dem-viktigaste frågorna som bör belysas och arbetas med sexualpolitiskt. RFSU är en medlemsorganisation och en viktig påverkansaktör för sexualpolitiken i Sverige. Låt oss påverka tillsammans för att bryta okunskap kring alla delar av sexualitet och sexuella praktiker och skapa en nystart för att arbeta med BDSMF frågor politiskt! 

Om du vill kan du föranmäla dig så vi får veta eventuella kostpreferenser för fika, annars är det bara att dyka upp! Anmälan görs till stockholm@rfsu.se  eller håll utkik på  rfsu.se/stockholm och RFSU Stockholms facebook sida för mer info. Mötet är öppet för de som inte är RFSU medlemmar, men alla uppmuntras att gå med. För 150 kr om året kan du vara med och påverka viktiga frågor som föreningen ska driva i Stockholm och Sverige, besök rfsu.se/medlem för mer information om ditt medlemskap.


Varmt välkomna!

RFSU Stockholm

Hitta rätt