• 20jan

    Tid: Lördag den 20 januari kl 10:00

    Plats: Medborgarplatsen 3

    Stad: Stockholm

    Arrangör: RFSU Stockholm

Välkommen på grundutbildningen Sex och samhälle i januari 2018!

Har du funderat på att engagera dig i RFSU, men vet inte hur? Då är vår grundutbildning i sex och samhälle något för dig!

Den 20 och 24 januari 2018 bjuder RFSU Stockholm in till grundutbildningen Sex och samhälle.

Sex och samhälle är ett utmärkt tillfälle för dig som vill veta mer om RFSU, sexualpolitik och träffa andra RFSU:are! Utbildningen ger dig också möjlighet att verka som projektledare för RFSU Stockholm. Du får lära dig om RFSU:s historia, nutida frågor och organisation. Kursen tar upp frågor om genus, makt och sexualitet.

Självklart kommer det att finnas mycket utrymme för deltagarna att diskutera sexualpolitiska frågor. Utbildningen är gratis men antalet platser är begränsat (20 platser) - först till kvarn gäller! Fika, lunch och kursmaterial ingår.

Utbildningen är för medlemmar, men det går också bra att bli medlem i samband med kursanmälan. Nytt för 2018 är att utbildningen hålls en helgdag och en vardagskväll istället för som tidigare två helgdagar.

När: Lördag 20 januari kl. 10:00-18:00  samt onsdag 24 januari kl. 18:00 – 20:30. Observera att båda kurstillfällena är obligatoriska.

Plats: RFSU Klinikens lokaler, ”Kärleken”, Medborgarplatsen 3, plan 7 i Söderhallarna.

Välkommen med din intresseanmälan!

KURSEN ÄR NU FULL OCH DET GÅR INTE LÄNGRE ATT ANMÄLA SIG.

För frågor: stockholm@rfsu.se

Hitta rätt