• 2aug

    Tid: Onsdag den 2 augusti kl 13:00-13:45

    Plats: Klarabiografen, Kulturhuset

    Stad: Stockholm

    Arrangör: RFSU Stockholm

Vikten av att samtala i grupp om sex och samlevnad i vuxen ålder

RFSU Stockholm arrangerar programpunkter i Pride House 31 juli - 4 augusti. Vi hälsar nu varmt välkomna till föreläsningen "Vikten av att samtala i grupp om sex och samlevnad i vuxen ålder".

RFSU Stockholm arrangerar en föreläsning med möjlighet att ställa frågor, ledd av sexualupplysare Aurora Brännström och Erik Centerwall. Aurora och Erik har de senaste åren lett den populära studiecirkeln ”sex och samlevnad för vuxna” genom RFSU Stockholm och Studieförbundet vuxenskolan.
Genom sitt nära samarbete med varandra och deltagarna i studiecirkeln har Aurora och Erik sett ett stort behov av att få prata om sex och samlevnad i olika form bland vuxna människor. De har sett att det finns många funderingar och tankar som rör sex och sexualitet - men även livet i stort - som utvecklas och blir tydligare i samtal med andra i ett tryggt rum tillsammans.
I den här föreläsningen berättar de om sitt arbete med studiecirkeln och om de behov de sett finns hos vuxna människor att reflektera sina frågor och funderingar i samtal med varandra. Föreläsningen avslutas med en möjlighet att ställa frågor till föreläsarna för vidare diskussion.

VÄLKOMMEN!

---

In English:
A lecture about the importance of talking about sex and sexuality as an adult. Over the past couple of years, sexual eduacators Aurora and Erik have hosted a study circle on this topic. They will reflect about their experience of talking about this and open up for questions about sex from the audience.
The lecture will be held in Swedish.

WELCOME!

Hitta rätt