Nyhetsbrev 1/2014

Publicerad 2014-02-03 | Uppdaterad 2014-02-05

Bästa RFSU Stockholm-medlem, 

Här kan du ta del av årets första nyhetsbrev. Hoppas att ni alla har fått en bra start på det nya året! På RFSU Stockholms kansli och i styrelsen planeras det för fullt inför årsmötet i Årsta Folkets Hus.  Årsmötet är ett toppentillfälle för dig som medlem att vara med och påverka hur RFSU Stockholms arbete ska fortskrida framöver. Hoppas att vi ses där!

Den 12 februari startar RFSU Stockholm upp två studiecirklar. Är du intresserad av att diskutera sex, relationer och normer tillsammans med andra är du varmt välkommen att anmäla dig till någon av dem. Den ena, Sex och samlevnad för vuxna, är ett samarbete mellan RFSU Stockholm och Studieförbundet Vuxenskolan. Den andra arrangeras av RFSU Stockholms Fria relationsgrupp och riktar sig till dig som är intresserad av flersamma relationer.  Lära dig mer om sexualitet och sexualpolitik kan du också göra genom att gå vår grundutbildning i sex och samhälle som hålls 29-30 mars. Välkommen att delta!

Ordföranden har ordet

Hen för alla, alla för hen!

Läs mer
 
 

RFSU Stockholms årsmöte 2014

Den 22 februari har RFSU Stockholm årsmöte i Årsta Folket Hus.

 

Sätt sexualpolitiken på agendan inför valet!

Välkommen att engagera dig i RFSU Stockholms politiska påverkansarbete!

 

Vi söker nya personer till valberedningen!

Vill du sitta i RFSU Stockholms valberedning 2015?

 

Grundutbildning - Sex och Samhälle 29-30 mars

Har du funderat på att engagera dig i RFSU, men vet inte hur? Då är vår grundutbildning (f.d medlemsutbildning) något för dig!

 

Nu startar vi en ny studiecirkel i Sex och samlevnad för vuxna!

RFSU Stockholm och Studieförbundet Vuxenskolan bjuder in till en studiecirkel för dig som vill utforska tankar och frågeställningar kring sexualitet, identitet och kropp.

 

Fria relationer - en samtalsgrupp

Nu startar Fria Relationsgruppen en samtalsgrupp där du tillsammans med andra får chans att prata om möjligheter och utmaningar med relationer och sex i en trygg tillåtande miljö.

 

Köa för förlossningsvården!

På Internationella Kvinnodagen köar vi på stan i protest mot de bristande resurserna till förlossningsvården. Kom med och skapa en megalång kö!

 

Alla tiders fitt-event!

Den 1 mars bjuder RFSU Stockholms Vulvagrupp in till ett event i fittans tecken.

 

Öppen föreläsning om normkritisk familjejuridik

Den 3 april bjuder Fria Relationsgruppen in till en öppen föreläsning med Erik Mägi och Lina-Lea Zimmerman, aktuella med boken Normkritisk familjejuridik.

 

Begränsat utrymme på Turteatern

Den 15 februari är det premiär för föreställningen Begränsat utrymme på Turteatern. Alla RFSU-medlemmar får 20% rabatt på biljettpriset.

Kalendarium

  • 2019-04-11
    tom

Prenumerera på RFSU Stockholms nyhetsbrev!

Fyll i din e-postadress och du får RFSU Stockholms nyhetsbrev direkt i din inbox. Prenumerationen är kostnadsfri och du kan när som helst välja att avsluta den.

 

Hitta rätt