Kallelse till årsmöte

Publicerad 2018-01-17 | Uppdaterad 2018-02-16

Kommentera | 0 kommentarer

Alla medlemmar i RFSU Stockholm kallas härmed till årsmöte den 24 februari. Årsmötet är RFSU Stockholms högsta beslutande organ. Där fattar vi bland annat beslut om årets verksamhetsplan. Vi väljer också ledamöter till styrelsen, som ansvarar för att årsmötets beslut genomförs.
Har du inte varit på årsmöte förut? Inga problem! Läs mer i vår årsmötespraktika om hur det går till.

Årsmötet hålls i de nya lokalerna på Alsnögatan 7.

Preliminärt program för dagen
10:00 Registrering, kaffe, macka.
10:30 Årsmötet inleds
11:30 Presentation av verksamhetsplan 2018
12:00 Lunch och åsiktstorg
14:00 Tal och avtackningar
14:30 Val av styrelse, valberedning och revisor
16.00 Prisutdelning
16:30 Slut

Direkt efter årsmötet kommer det finnas möjlighet att umgås över en enklare middag som föreningen bjuder på. Mer information om plats kommer senare.

Anmäl dig senast den 20 februari om du önskar lunch Om en anmäler sig efter det, eller kommer till mötet utan att föranmäla sig, behöver en ordna med egen mat. Det serveras vegetarisk och vegansk mat till lunch. Vänligen ange i din anmälan om du har andra kostbehov eller allergier. Anmäl dig till: stockholm@rfsu.se skriv gärna ”Anmälan årsmöte” i ämnesraden.

Sista dag för motioner
Inför årsmötet kan du skicka in motioner för att påverka RFSU Stockholms verksamhet. Skicka motionerna till balder.sarmentero@rfsu.se senast den 3 februari. Här finner du mer information om motionsskrivning: http://www.rfsu.se/sv/RFSU-nara-dig/RFSU-Stockholm/Kalendarium-Stockholm/Motionsstopp-2018/

Motioner och motionssvar, valberedningens förslag på styrelse, och verksamhetsberättelse publiceras på hemsidan senast den 16 februari.

Vi strävar efter ett pappersfritt årsmöte, så ta gärna med dator eller iPad för att läsa handlingarna (Wifi finns i lokalen). Endast ett begränsat antal utskrifter finns på plats. Alla handlingar hittar du här: http://www.rfsu.se/sv/RFSU-nara-dig/RFSU-Stockholm/Kalendarium-Stockholm/Arsmote/ 

Prisutdelning Eldsjälspokalen
Under årsmötet delar vi ut RFSU Stockholms årliga pris – Eldsjälspokalen. Tidigare år har bland annat Black Coffee HBTQ, Fotboll för alla, Barnmorskeupproret, Edward Summanen & Lina Kurttila, Cecilia Dhejne, Hallongrottans vänner och Högkvarteret fått motta priset. Har du förslag på vem som bör få priset i år? Vi tackar för inkomna förslag inför årets prisutdelning!

Priser för medlemmarnas insatser
I år delar vi åter ut tre priser till medlemmar som gjort insatser för RFSU Stockholm. Har du förslag på vilka som ska prisas? Skicka ditt förslag med en motivering till stockholm@rfsu.se senast den 31 januari.
Pristagare ska utses till:

ÅRETS VARA går till en medlem som bidragit till RFSU Stockholms sexualupplysande arbete på etablerade eller nya arenor.

ÅRETS VÄLJA går till en medlem som bidragit till att flytta fram positionerna i RFSU Stockholms lokalpolitiska arbete, genom dialog och/eller aktivism.

ÅRETS NJUTA går till en medlem som bidragit till RFSU Stockholm som medlemsorganisation, som inspirerar till och möjliggör ideellt engagemang i föreningen.

Tillgänglighet
Årsmötet kommer att teckenspråktolkas vid behov, anmäl så snart som möjligt och senast den 12 februari. Hörslinga finns. Själva årsmöteslokalen är anpassad för rullstol och större toalett finns. Årsmötet är allergivänligt, undvik därför doftande produkter såsom parfym, hårspray etc.

Styrelseprotokoll
Då RFSUs intranät upphörde vid årsskiftet, där styrelseprotokoll tidigare publicerades, finns protokollen för årets styrelsemöten tillgängligt i pärm under årsmötet för den som är intresserad att ta del av dem.

Varmt välkommen önskar RFSU Stockholms styrelse!

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från Nyhetsbrev 1/2018

RFSU Stockholms årsmöte 2018

Välkommen på årsmötet 2018! Kom och var med och påverka inriktningen på RFSU Stockholms verksamhet du också! Vi bjuder på mat och intressanta...

Läs mer
 
 

Ordförande har ordet

Här kan du läsa ordförande Balder Sarmenteros första krönika för året.

 

Finnas där - RFSU Stockholm & Framtid Stockholms nya projekt

Finnas där är RFSU Stockholms senaste projekt som drivs i samarbete med Framtid Stockholm och Stockholm Stad.

 

Internationella gruppen: start-up meeting 2018

Internationella gruppen invites to start-up meeting 2018!

 

Följ med Ungdomsgruppen på teater!

Ungdomsgruppen är en aktivitetsgrupp i RFSU Stockholm för dig upp till 26 år.

 

På gång i Kulturgruppen

Kulturgruppen är en aktivitetsgrupp i RFSU Stockholm.

 

Hälsning från Internationella gruppen

Internationella gruppen är en aktivitetsgrupp i RFSU Stockholm.

 

På gång i Fria Relationsgruppen

Fria Relationsgruppen är en aktivitetsgrupp i RFSU Stockholm.

Hitta rätt