Nyhetsbrev 2/2012

Publicerad 2012-02-28 | Uppdaterad 2012-03-01

Vårtecknen är många just nu och inte bara vädermässigt. RFSU Stockholms årsmöte är genomfört och vi ser fram emot ett nytt ljust verksamhetsår. Närmast stundar medlemskvällen 1 mars på temat "Rätten till min kropp". 1 vecka senare är det dags för barnvagnsmarchen som uppmärksammar mödradödligheten i världen och vår efterlysning av lagledare till det mest politiskt korrekta fotbollslaget får vårkänslorna att kulminera. Detta nummer diskuterar även föräldraskap, sexuellt våld och feministiskt porr, samt ger dig, kära medlem, ett oslagbart erbjudande på en uppmärksammad show. Trevlig läsning!

Medlemskväll: Rätten till min kropp

Dolly ropar slagord på Managuas gator. Trevi spelar teater för transpersoners rättigheter. Edgar pratar om våld med män på landsbygden. Belén är 17...

Läs mer
 
 

Unite for Women 8 mars - Vi behöver din hjälp!

Varje dag dör 1000 kvinnor för att de blivit gravida. För att sätta fokus på mödradödlighetsfrågan arrangeras för tredje gången RFSUs barnvagnsmarsch, Unite for Women, i Stockholm på den 8 mars.

 

Love & Peace United söker lagledare

Love & Peace United är vårt och Svenska Freds gemensamma korpfotbollslag. För att kunna följa upp fjolårets succésäsong söker vi nu någon som vill vara med och dra i trådarna.

 

Vem får bli förälder i dagens Sverige?

I RFSU kämpar vi för att alla ska ha rätt att bestämma över sina kroppar och avgöra om man vill ha barn.

 

Fem tips för att undvika en våldtäkt

Plötsligt hade bloggen fitt for fight gått från 1 000 visningar per dag till 38 000. Vad var det som hände?

 

Gå två för en på Södra Teaterns succéshow

Södra Teatern levererar här ett schysst teatererbjudande till alla medlemmar i RFSU Stockholm på en uppmärksammad humorshow tillägnad mannen.

 

Vill du boka någon av våra kompetenta föreläsare?

Bland RFSU Stockholms medlemmar finns en mångfald av kompetenser och expertis. På RFSU Stockholms föreläsarlista finns flera föreläsningar på olika teman.

 

Välkommen till Internationella gruppen i vår!

Under 2012 delas Internationella gruppen in i två delar som du kan engagera dig i: en studiecirkel och en reseprojektgrupp.

 

Kulturgruppen läser Middlesex - bokcirkel 27 mars

Kom och diskutera 2002 års vinnare av Pulitzerpriset för skönlitteratur där sökandet av identitet kring kön är ett tema!

Hitta rätt