Nyhetsbrev 2/2014

Publicerad 2014-04-29 | Uppdaterad 2014-04-30

Bästa RFSU Stockholm-medlem,

Här kan du ta del av årets andra nyhetsbrev. Mycket är på gång i maj månad! Vill du lära dig mer om icke-normativa sexuella identiteter och uttryck ska du besöka oss när vi arrangerar temadagen Annat sex? på Karolinska Institutet. Vill du diskutera hur vi skapar en feministisk sexualpolitik i Stockholm ska du komma på vår programpunkt på Feministiskt Forum i ABF-huset. Eller är du mer sugen på att lära dig om normkritisk medlemsrekrytering? Välkommen på workshop!

I det här nyhetsbrevet utannonserar vi också ett antal olika uppdrag. Vill du stå vid RFSU:s bokbord under Feministiskt Forum, hjälpa till under Vårkonferensen eller vara volontär i RFSU-tältet i Pride Park under Stockholm Pride? Då ska du höra av dig till oss!

Ordföranden har ordet

I samband med det stora succéarrangemanget Fittfestivalen frågade journalister ”men en kukfestival då, har ni det?” Vårt svar var ”Nej, inte än, men den som vill är hjärtligt välkommen att bli medlem och arrangera en själv”. För det är så RFSU Stockholm funkar. Det finns plats. Du är välkommen.

Läs mer
 
 

Workshop i normkritisk medlemsrekrytering

Välkommen på workshop i normkritisk medlemsrekrytering och engagemang den 7 maj!

 

Hur skapar vi en feministisk sexualpolitik i Stockholm?

Den 10 maj, på Feministiskt Forum i ABF-huset, anordnar vi workshopen "Hur skapar vi en feministisk sexualpolitik i Stockholm?"

 

Filmvisning och samtal med Internationella gruppen

Den 12 maj bjuder Internationella gruppen in till en visning av filmen Paradis: Kärlek med efterföljande samtal.

 

KI-dagen/Annat sex

Välkommen till en seminariekväll 14 maj om sexuella uttryck, genusuttryck och relationsformer som skiljer sig från det stora flertalet. Nya perspektiv och öppna och meningsbyggande samtal utlovas!

 

Sexualpolitisk helkväll

Välkommen på Sexualpolitisk helkväll den 21 maj på Debaser Medis!

 

Love & Peace United söker fler spelare!

Spela fotboll med RFSU och Svenska Freds!

 

Volontärer sökes till Vårkonferensen!

23-25 maj anordnar RFSU en stor vårkonferens i Stockholm med medlemmar från alla lokalföreningar. Nu söker vi volontärer!

 

Vulvagruppen söker ny projektledare!

Snart är det dags för Vulvagruppens ideella projektledare att lämna över projektledaruppdraget till någon annan. Vem? Kanske till dig?

 

Assistent sökes till Stockholm Pride!

Nu söker vi dig som under två intensiva veckor vill hjälpa oss att göra Stockholm Pride till en fantastisk festival för alla RFSU:s volontärer, paneldeltagare och tältbesökare!

 

Volontärer sökes till RFSU-tältet under Stockholm Pride

Vill du vara med och få RFSU att synas och höras under Stockholm Pride och samtidigt uppleva en fantastisk festivalvecka i kärlekens tecken? Nu söker vi volontärer som vill arbeta under festivalen som går av stapeln 28 juli till 2 augusti.

Ordföranden har ordet

 

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Fyll i din e-postadress och du får RFSU Stockholms nyhetsbrev direkt i din inbox. Prenumerationen är kostnadsfri och du kan när som helst välja att avsluta den.

 

Kalendarium

  • 2019-04-11
    tom

Hitta rätt