Nyhetsbrev 2/2017

Publicerad 2017-03-07 | Uppdaterad 2017-03-08

Här kan du ta del av årets andra nyhetsbrev!

Kommentera | 0 kommentarer

Bästa medlemmar,

En av årets stora händelser, årsmötet, är avklarat. Tack alla som var på plats och gjorde era röster hörda! Här kan ni läsa en kortare redogörelse över vad som bestämdes samt börja stifta bekantskap med vår nya fantastiska styrelse! Dessutom finns flera tips på spännande saker som är på gång i föreningen, inte minst årets första grundutbildning sex och samhälle och ett rykande färskt pressmeddelande!
 
Håll till godo!

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

 

Grundutbildning i sex och samhälle 25-26 mars

Har du funderat på att engagera dig i RFSU, men vet inte hur? Eller är du redan engagerad men vill lära dig ännu mer? Då är vår grundutbildning i...

 

Medlemskväll: SRHR-arbete i Georgien 13:e mars

Välkommen på medlemskväll den 13:e mars. Två av RFSU fantastiska internationella praktikanter berättar om sin tid med SRHR arbete i Georgien!

 

Rapport från årsmötet

RFSU Stockholms årsmöte gick av stapeln den 25:e februari. Bland mycket annat valdes en ny styrelse, det delades ut fantastiska priser och togs...

 

Barnvagnsmarschen 11 mars

800 kvinnor dör varje dag för att de blivit gravida. Gå med oss i barnvagnsmarschen, RFSU:s kampanj mot mödradödlighet, på lördag den 11:e mars!

 

Ungdomsgruppen hälsar

Ungdomsgruppen har haft uppstartsmöte för året och hälsar att de har mycket spännande saker på gång!

 

Fotbollslaget söker spelare

RFSU Stockholm och Stockholms Freds eget fotbollslag Love & Peace United söker nya spelare till årets utomhussäsong. Kom med!

Informatör in action
 

Bli informatör!

Tycker du att det är viktigt och roligt att prata om sex? Vill du få chansen att stärka unga personer? RFSU Stockholm vill ha nya informatörer som vill leda ungdomsgrupper. Kanske är du en av dem? Ansök nu!

 

Eldsjälspokalen till Kriminalvården!

Kriminalvården, eller närmare bestämt ungdomsavdelningen plan 8 på häktet i Sollentuna, tilldelas RFSU Stockholms Eldsjälspokal för sitt arbete med...

Kalendarium

  • 2019-04-11
    tom

Prenumerera på nyhetsbrevet

Fyll i din e-postadress och du får RFSU Stockholms nyhetsbrev direkt i din inbox. Prenumerationen är kostnadsfri och du kan när som helst välja att avsluta den.

 

Hitta rätt