Nyhetsbrev 3/2015

Publicerad 2015-09-28 | Uppdaterad 2015-09-29

Välkommen att ta del av nyhetsbrev 3/2015! Här kan du läsa om höstens aktiviteter.

Kommentera | 0 kommentarer

Hej RFSU Stockholm-medlem!

Hoppas att du har en fin höst! RFSU Stockholm har dragit igång höstens verksamhet med en grundutbildning i sex och samhälle för våra medlemmar, och ett författarsamtal med en av författarna till boken Allt som är mitt: våldtäkt, stigmatisering och upprättelse. Dessutom har Vulvagruppen och Internationella gruppen bjudit in till en gemensam workshop, en ny omgång av studiecirkeln Sex och samlevnad för vuxna har inletts, och flera andra medlemsgrupper är i färd med att planera höstens aktiviteter.

Framöver väntar KI-dagen/Annat sex, en årlig föreläsningsdag på Karolinska Institutet i BDSMF-gruppens och Fria relationsgruppens regi, samt en ny medlemskväll – den här gången på tema aborträtt. I oktober gör vi också en extra satsning på medlemsvärvning; om du värvar minst två nya medlemmar under perioden 1-31 oktober får du välja en fin premie. Mer om allt detta kan du läsa i nyhetsbrevet! Trevlig läsning, och hoppas att vi ses på någon av våra aktiviteter i höst!

RFSU Stockholms styrelse och kansli
genom
Elin Bengtsson, föreningssekreterare och medlemsansvarig

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

 

Medlemskväll: Tema aborträtt

Medlemskväll 1 oktober: RFSU Stockholm-medlemmar som varit i Dublin med aborträttsnätverket berättar om resan och kampen för aborträtten på Irland.

 

Värva två medlemmar och välj en premie!

Det är dags för höstens stora medlemsvärvarkampanj! Du som värvar minst två nya medlemmar under oktober får välja en av våra fina premier.

 

KI-dagen/Annat sex

Välkommen på en seminariekväll den 22 oktober om sexuella uttryck, genusuttryck och relationsformer som skiljer sig från det stora flertalet.

 

Filmvisning och panelsamtal under temaveckan om våldsprevention

Den 4 november, under temaveckan om våldsprevention, anordnar RFSU Stockholm en filmvisning med panelsamtal på Filmhuset. Välkomna!

 

Prata sex och hiv med unga

12 november - En heldag om hiv och sex- och samlevnadsundervisning för dig som arbetar med ungdomsgrupper i skola eller på fritidsarenor!

 

RFSU Stockholm + Oslipat = sant

Den 19 november anordnar humorklubben Oslipat, i samarbete med RFSU Stockholm, en humorkväll på temat "Oslipat pratar om sex".

 

Recension: Ceremonin

Kulturgruppen har sett filmen Ceremonin. Läs recensionen här!

 

Recension: Flickan i Cléves

Kulturgruppen har läst boken Flickan i Cléves. Läs recensionen här!

Kalendarium

  • 2019-04-11
    tom

Hitta rätt