Nyhetsbrev 4/2012

Publicerad 2012-05-08 | Uppdaterad 2012-05-28

Årets fjärde nyhetsbrev ger dig chansen att påverka framtiden för hela RFSU. Dessutom rapporterar vi från Feministiskt Forum och andra arenor vi har varit på. Vi efterlyser programpunkter till årets Pride, samt volontärer till såväl en fetischismmässa och en kampanj mot mödradödlighet. Vidare levererar vår ordförande tänkvärda kopplingar mellan det lokala och det globala. Trevlig läsning!

Var med och påverka RFSU:s Vision 2020!

Vid vår senaste kongress i Visby beslutades att nästa års kongress ska anta en strategisk övergripande verksamhetsplan. Det kan kännas långt bort...

Läs mer
 
 

Volontära under Morsdagskampanjen 27 maj

RFSU Stockholm fortsätter jobbet mot mödradödligheten i världen. Mödradödlighet är den vanligaste dödsorsaken bland unga kvinnor - helt i onödan....

 

Kulturgruppen rapporterar om könsorgan och könskamp

Den 23 april var RFSU Stockholms Kulturgrupp på föredraget ”könsorgan och könskamp: historiska perspektiv på steriliseringar av transsexuella och...

 

Feministiskt Forum 2012

RFSU Stockholms fittdamm var ett populärt inslag under årets Feministiskt Forum

 

Välkommen Ellen

RFSU Stockholm har det stora nöjet att välkomna en ny medarbetare! Läs Ellens presentation!

 

Det är många som kämpar med oss

RFSU Stockholms ordförande Hanna Navier fann både värme och inspiration under en resa till Georgien. Ta del av Hannas reflektioner nedan!

 

Deadline närmar sig för anmälan av programpunkter till Stockholm Pride!

Den 31 juli till den 4 augusti går Stockholm Pride av stapeln och självklart vill vi att hela RFSU:s breda verksamhet ska synas och höras under festivalen!

 

Se "Ligg med mig" med Kulturgruppen tisdag 22 maj

Alla är varmt välkomna till filmkväll med Kulturgruppen tisdag 22 maj kl 18. Då kommer vi att se ”Ligg med mig”, en norsk film om sexdebut.

 

Volontära eller besök Stockholm Fetish Fair 19 maj

Vill du vara med och volontära under Stockholm Fetish Fair? Mässan är ett samarrangemang med bland annat RFSU Stockholms sexualpolitiska BDSM- och fetischismgrupp.

Hitta rätt