Nyhetsbrev 4/2013

Publicerad 2013-12-02 | Uppdaterad 2013-12-04

Bästa RFSU Stockholm-medlem! 

Nu närmar sig julen – hoppas att ni alla får en riktigt skön julhelg! Men innan dess, den 12 december, bjuder RFSU Stockholm in till glöggmingel som avslutning på året. Missa inte det!

I det här nyhetsbrevet, som blir det sista för 2013, utlyser vi flera olika ideella uppdrag. Vill du engagera dig i påverkansutskottet? Är du Internationella gruppens nya projektledare? Eller skulle du vilja prata säkrare sex med unga och vill söka Colour of Loves samordnarutbildning?

I RFSU Stockholms aktivitetsgrupper har det varit full fart under november. 

Vulvagruppen har arrangerat en öppen föreläsning med barnmorskan Helena Nash på temat "Den barnafödande fittan", Fria relationsgruppen har hållit föreläsning om fria relationer, och i BDSMF-gruppen planeras det inför BDSMF-gruppernas riksmöte i början av 2014. Och kolla in den snygga virkade livmodern på bilden - förra helgen ordnade Internationella gruppen och RFSU:s aborträttsnätverk en virkträff i samband med kampanjen Virka för liv, som syftar till att stödja projekt emot mödradödlighet i världen. Och detta är förstås bara ett fåtal exempel på all den aktivitet som pågår inom RFSU Stockholm. Vill du också engagera dig i någon av våra aktivitetsgrupper? Hör av dig till stockholm@rfsu.se.Våra framgångar i medieljuset

Bästa kuren är aktivismen!

Läs mer
 
 

Medlemskampanj: Värva tre medlemmar och få en bok!

Nu får du som blir medlem samt du som värvar tre medlemmar till RFSU Stockholm antologin "Ingens mamma" som julklappsbok!

 

Vill du vara med och påverka sexualpolitiken?

Inför valåret 2014 vill vi mobilisera fler medlemmar i RFSU Stockholms påverkansarbete. Kom med och spåna på kampanjer och planera aktiviteter med oss i påverkansutskottet!

 

RFSU Stockholms glöggmingel

Den 12 december bjuder RFSU Stockholm in till glöggmingel på kansliet. Välkommen att träffa kanslipersonal, styrelsen och andra medlemmar i RFSU Stockholm!

 

Sök Colour of Loves samordnarutbildning!

Gillar du att snacka om sex?  Är du bra på att peppa andra? Är du bra på att organisera? Colour of Love söker nya utbildare/samordnare!

 

Medlemskväll på tema surrogatmödraskap

Surrogatmödraskap är ett ämne som intresserar många, och som det råder delade meningar om inom RFSU Stockholm. Välkommen till panelsamtal i januari!

 

RFSU Stockholms studiecirklar våren 2014

Under våren 2014 drar RFSU Stockholm igång två nya studiecirklar. Välkommen att delta!

 

Projektledare och aktiva sökes till Internationella gruppen

Nu söker vi fler engagerade medlemmar som vill driva Internationella gruppen! Brinner du för global sexualpolitik är detta gruppen för dig.

 

Spela mixfotboll med RFSU och Svenska freds!

RFSU Stockholm och Svenska Freds söker spelare till sitt eminenta Korpenlag Love & Peace United!

 

RFSU Stockholm virkar för liv!

”Virka för liv” är en kampanj som sker just nu över hela landet till förmån för Musikhjälpen, som i år har temat ”Tjejers rätt att överleva sin graviditet”. RFSU Stockholm deltar förstås!

 

Recension av Materia - Jag är inte Linda Lovelace

En kall oktoberkväll gjorde RFSU Stockholms Kulturgrupp ett teaterbesök i Kärrtorp och såg Lumors uppsättning av ”Materia – jag är inte Linda Lovelace”. Läs en recension av föreställningen här!

Ordföranden har ordet

    Kalendarium

    Prenumerera på RFSU Stockholms nyhetsbrev!

    Fyll i din e-postadress och du får RFSU Stockholms nyhetsbrev direkt i din inbox. Prenumerationen är kostnadsfri och du kan när som helst välja att avsluta den.

     

    Hitta rätt