Nyhetsbrev 5/2012

Publicerad 2012-06-19 | Uppdaterad 2012-06-21

RFSU Stockholms sista nyhetsbrev innan sommaruppehållet innehåller tillbakablickar från våren, men vi blickar också framåt mot sommarens höjdpunkter. Nu har du möjlighet att snacka fitta, kampanja under Pride eller Ung08, eller varför inte söka en tjänst på kansliet? Vi får också lära oss mer om manlighet, en inblick i skolinformatörsverksamheten och en rapport från den första Fetischmässan. Trevlig läsning och en glad sommar!

Festligt, folkligt, fullsatt och alternativt på Stockholm Fetish Fair

"Det bästa någonsin!", "Fantastiskt lärorikt", "Härlig stämning!" och "Det här måste jag gå på nästa år igen!" är några av rösterna om årets Stockholm Fetish Fair.

Läs mer
 
 

Stockholm

I en kraftigt minimerad version begav sig Kulturgruppen den 12 maj ännu en gång till teater Playhouse på Sibyllegatan för att se föreställningen Stockholm.

 

Vill du snacka fitta?

Hur stor är klitoris? Hur ser det ut när en fitta får erektion? Vad innebär vestibulit? Vilken snusklitteratur (om någon) är din kopp te?

 

Jag är på rätt ställe

I februari stod jag på RFSU Stockholms årsmöte med yrsel, obeskrivlig trötthet och ett latent illamående i kroppen.

 

Jobba som Colour of Love-informatör på Ung 08 i sommar!

Vill du prata säkrare sex med unga i Stockholm i sommar? Passa på mellan den 14-18 augusti på Ung08 i Kungsträdgården.

 

Jens från vår Föreläsarlista reder ut begreppen kring manlighet

Så här i fotbollstider pratas det mycket om manlighet. Nyhetsbrevet har fått tag på RFSU:s manlighetsexpert Jens Klitgaard

 

Efterlysning: volontärer till Pride

Linn Gulbrandsen, projektledare för RFSU Stockholms insats i Stockholm Pride efterlyser fler volontärer mellan 31 juli-4 aug.

 

Skolinformatörsverksamheten informerar

RFSU Stockholms skolinformatörsverksamhet (Siv) har nu lagt ytterligare en lyckad termin till handlingarna.

Ordföranden har ordet

 

Tips och recensioner

 

Prenumerera

Fyll i din e-postadress och du får RFSU Stockholms nyhetsbrev direkt i din inbox. Prenumerationen är kostnadsfri och du kan när som helst välja att avsluta den.

 

Hitta rätt