Nyhetsbrev 9/2012

Publicerad 2012-11-27 | Uppdaterad 2012-12-11

RFSU Stockholm växer så det knakar! Nu är vi mer än 1000 medlemmar. Men självklart vill vi bli fler. Under december får den som blir ny medlem i RFSU Stockholm en julklappsbok. När året snart är till ända blickar vi framåt mot ett nytt fantastiskt RFSU-år. Valberedningen informerar om kommande årsmöte och söker efter kandidater till styrelsen. Colour of love söker nya samordnare. Kanske är du den drivna och politisk kunniga person som vi letar efter för tjänsten som föreningsutvecklare för politik och påverkan? Dessutom bjuder RFSU Stockholms Kulturgrupp på julklappstips. Eftersom det här blir årets sista nyhetsutskick passar vi på att önska er alla en riktigt fin vinterledighet!

Bli medlem i RFSU Stockholm och få en julklappsbok!

Ju fler vi är desto starkare blir vår röst för allas frihet att vara, välja och njuta! Tipsa alla du känner att gå med i RFSU Stockholm. Just nu får nya medlemmar Natahlie Simonssons "Världens viktigaste bok".

Läs mer
 
 

Önskelista: Fred på jorden och gratis p-piller

Nu vässar vi vårt lokalpolitiska arbete inför nästa år och valet året därpå. Engagera dig i arbetet för alla Stockholmares rätt till sin kropp.

 

En sexualpolitisk afton med RFSU Stockholm

Redan klockan 16.55 stod folk och väntade på att få komma in till RFSU Stockholms sexualpolitiska afton. Fem minuter senare slog vi upp dörrarna till en av Debaser Medis lokaler.

 

Colour of Love söker nya samordnare

Gillar du att snacka sex? Är du bra på att peppa andra? Är du en god organisatör? Då tror vi att du är den vi söker!

 

Vill du informera om RFSU på ILGA?

ILGA-konferensen samlar hbtq-organisationer över hela världen och äger rum i Stockholm den här veckan.

 

RFSU Stockholm söker en föreningsutvecklare för politik och påverkan

RFSU Stockholm söker en erfaren påverkare med goda kunskaper om sexuella och reproduktiva rättigheter.

Women’s Space Foundations bok om polsk kvinnohistoria
 

Intervju med Natalia Sarata från Women´s Space Foundation

Internationella gruppen har träffat Natalia Sarata i Krakow och diskuterat Women’s Space Foundations feministiska arbete.

 

Kulturtips i juletid

Istället för sexklädesplagg i fel storlek eller en sexleksak som är pinsam att byta lär en kulturklapp med sexanknytning kunna skapa tindrande ögon.

 

Valberedningen informerar

Är Du intresserad av sexualpolitik och sexualupplysning? Har Du suttit i en styrelse för en ideell organisation tidigare eller är du nyfiken på denna typ av strategiskt arbete?

Prenumerera

Fyll i din e-postadress och du får RFSU Stockholms nyhetsbrev direkt i din inbox. Prenumerationen är kostnadsfri och du kan när som helst välja att avsluta den.

 

Kalendarium

Hitta rätt