Välkommen till RFSU Umeå!

Publicerad 2009-12-02 | Uppdaterad 2014-12-04

RFSU Umeå är en partipolitiskt och religiöst obunden förening. Vi vill verka för att sprida en fördomsfri, tolerant och öppen syn på frågor som rör sex och samlevnad.

Våra aktiviteter kan du förutom i kalendaritet även se på vår Facebooksida. Där kan du också anmäla dig om du vill. Även du som inte har Facebook kan se aktiviteterna. Det går också bra att anmäla sig via vår e-postadress.

Vi behöver Din hjälp! Är du en driftig människa som brinner för de frågor vi inom RFSU rör oss kring och letar efter en stimulerande fritidssysselsättning, hör av dig!

Bli informatör

Är du intresserad av att då och då jobba med sexualupplysning i skolan, på fritidsgårdar och på kampanjer? Då ska du bli RFSU-informatör! Vi söker i första hand personer mellan 20-30 år, som inte har en heltidsanställning och kan jobba på dagtid. Passar du in i den bilden? Sök då till en av RFSU:s Umeås informatörsutbildning våren 2015.

Ansökningen är öppen från och med nu till och med den 28/1 2015. Upplägget ser ut såhär:

Välkomstträff 26/1
Utbildningshelg 13-15/2
Utbildningskväll 18/2
Utbildningskväll 4/3
Utbildningshelg 20-22/3

Mer från RFSU nära dig

Kontakta oss

Skicka gärna e-post till umea@rfsu.se

 

Postadress och adress vid medlemsmöten:

Östra Kyrkogatan 14A

903 30  Umeå

 

Kalendarium

  Bli medlem

  Om du delar RFSU:s grundläggande värderingar och åsikter är du välkommen att bli medlem i RFSU! Som medlem i RFSU Umeå är du välkommen att engagera dig i våra frågor!

  Citat från medlemmar

  "På apoteket finns silikonbaserat glidmedel som är kanonbra! Både tillsammans med någon och... på egen hand..." Anonym medlem

   

  "Slidkrans?! Vaddå slidkrans? Det lär de ju inte ut i skolan! Ja men va f*n står ni då här för!? Ni ska ju vara i skolan istället!!!" Agiterad tältbesökare (möjligtvis ny medlem?)

  Hitta rätt