Välkommen till RFSU Umeå!

Publicerad 2009-12-02 | Uppdaterad 2018-03-06

RFSU Umeå är en partipolitiskt och religiöst obunden förening. Vi vill verka för att sprida en fördomsfri, tolerant och öppen syn på frågor som rör sex och samlevnad.

RFSU utbildar just nu nya skolinformatörer

Nu bygger vi upp informatörsverksamheten i Umeå! Inom kort kommer RFSU Umeå att utbilda nya skolinformatörer. Skolor som önskar besök av RFSU kan under hösten 2017 få gratis pass då våra nya medarbetare behöver praktik. Kontakta umea@rfsu.se för mer information och bokning.

Våra aktiviteter kan du se på vår Facebooksida. Där kan du också anmäla dig om du vill. Även du som inte har Facebook kan se aktiviteterna. Det går också bra att anmäla sig via vår e-postadress.

Vi behöver Din hjälp! Är du en driftig människa som brinner för de frågor vi inom RFSU rör oss kring och letar efter en stimulerande fritidssysselsättning, hör av dig!

Mer från RFSU nära dig

Kontakta oss

Skicka gärna e-post till umea@rfsu.se

 

Bli medlem

Om du delar RFSU:s grundläggande värderingar och åsikter är du välkommen att bli medlem i RFSU! Som medlem i RFSU Umeå är du välkommen att engagera dig i våra frågor!

Citat från medlemmar

"På apoteket finns silikonbaserat glidmedel som är kanonbra! Både tillsammans med någon och... på egen hand..." Anonym medlem

 

"Slidkrans?! Vaddå slidkrans? Det lär de ju inte ut i skolan! Ja men va f*n står ni då här för!? Ni ska ju vara i skolan istället!!!" Agiterad tältbesökare (möjligtvis ny medlem?)

Hitta rätt