Våra projektledare

Publicerad 2014-11-17 | Uppdaterad 2017-09-17

Kommentera | 0 kommentarer
Anna Due har varit engagerad inom RFSU sedan 2008 och började sitt engagemang inom RFSU Linköping. Hon har tidigare från RFSU:s håll arbetat med Fortsätt #prataomdet och även arbetat med sexuell hälsa på RFSL Ungdom. Sedan hösten 2014 har Anna jobbat med att utveckla RFSU Uppsala informatörsverksamhet och i nuläget arbetar hon 50 % med sexualupplysning riktad till högstadie-och gymnasieskolan samt sexualupplysning riktad till fritidsgårdar i Uppsala län. Anna samordnar också RFSU Uppsalas projekt Snacka sex enkelt som riktar sig till personer med intellektuella funktionsvariationer. Parallelt med projektledartjänsten pluggar Anna masterprogrammet i sexologi på halvfart och driver konstprojektet The clit is the shit.
- Det är spännande att vara en del av hur RFSU Uppsala växer och breddar vilka målgrupper och arenor vi når ut till. Min önskan är att konkretisera våra visioner och kunna bidra till att det ska vara lätt och roligt att engagera sig och sprida sexualupplysning, säger Anna Due.
Kontakt: anna.due@rfsu.se

 

Matilda
Matilda Strömberg är uppkommen från RFSU:s aktivistiska sida och var med och startade aborträttsnätverket. Hon stod på barrikaderna både i Polen och Irland för att förespråka aborträtten, men nu har RFSU Uppsala tagit henne till sig för att vara den nya projektledaren för sexualupplysning på lättare svenska och Colour of Love på 40%. Hon har tidigare arbetat med Pride och Plan för lika möjligheter på Helsingborgs Stads kommunikationsavdelning. Hon delar sin tid på RFSU med projektet Goda testamentet som handlar om att personer ska skriva in en organisation i sitt testamente. Varför inte skriva in RFSU i ditt testamente? 
Matilda är statsvetare och har en master i social hållbarhet. Tveka inte att höra av er till henne angående sexualupplysning till nyanlända eller om Colour of Love, hon hjälper gärna till.
Kontakt: matilda.stromberg@rfsu.se

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Kontakta oss

Vår lokal ligger på:

Västra Ågatan 16

753 09 Uppsala

 

Post märkes "RFSU Uppsala"  och skickas till:

Västra Ågatan 16

753 09 Uppsala

 

E-post: uppsala@rfsu.se

 

Gäller det informatörspass?  Maila till skolinfo.uppsala@rfsu.se.

Telefontider:
Måndagar kl 10-12 och 13-16

Telefon: 073-960 19 33


Gäller det Colour of Love-verksamhet i Uppsala? Maila till matilda.stromberg@rfsu.se

 

Bli medlem

Du får:

 

– Tidningen Ottar 4ggr/år
– Erbjudanden om utbildningar
– Vara med och påverka
– Inbjudningar till roliga medlemsaktiviteter

 

Allt för 150 kronor om året!

Kalendarium

Hitta oss på Facebook!

Hitta rätt