RFSU Västernorrland

Publicerad 2015-08-11 | Uppdaterad 2015-08-12

RFSU Västernorrland, med säte i Sundsvall, är RFSU:s yngsta lokalförening. Vi vill självklart bli fler och du är välkommen att bli medlem och att engagera dig!

Kommentera | 0 kommentarer

RFSU Västernorrland är en partipolitisk och religiöst obunden förening, som vill verka för att sprida en fördomsfri, icke normativ och öppen syn på samlevnads- och sexualfrågor. Vi utgår från övertygelsen om samlevnadens och sexualitetens centrala roll för individ och samhälle. Vi arbetar utifrån våra tre friheter, friheten att vara, välja och njuta.

En av RFSU:s grundtankar är att skapa platser, tillfällen och möjligheter för människor i alla åldrar att diskutera, debattera och förkovra sig i sex- och samlevnadsfrågor, för att därigenom skapa en positiv syn på sexualiteten som drivkraft samt för att förebygga hiv, könssjukdomar och oönskade graviditeter. RFSU Västernorrland vill vara med och bidra till detta i länet.

Vill du vara aktiv på något sätt i föreningen? Har du funderingar eller vill veta mer? Kontakta oss på vasternorrland@rfsu.se

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från RFSU nära dig

Bli medlem!

Vill du stödja vårt arbete för sexuella rättigher i Sverige och världen? Då tycker vi att du ska bli medlem i RFSU.

Skolinformatör - hur går det till?

Liv och Tobias, skolinformatörer

Följ med Liv och Tobias en vanlig dag i klassrummet.

Vad håller RFSU på med?

Vi kämpar på din ort - och i hela världen. Se filmen om oss, det tar en minut.

Visste du att...

... varje gång du använder en av RFSU:s kondomer stödjer du vårt internationella arbete. RFSU äger ett företag (RFSU AB) som säljer kondomer, sexleksaker och annat skoj. Delar av vinsten går till sexualupplysning i Sverige och internationellt. Bra va?

Starta en lokalförening

Vi hjälper dig gärna att starta upp en ny lokalförening eller lokalgrupp. Vi erbjuder stöd och resurser och kommer gärna och träffar er och hjälper er att komma igång!

Banner för tidningen Ottar Global
 

Hitta rätt