Starta ny lokalförening

Publicerad 2009-12-02 | Uppdaterad 2017-03-15

Kommentera | 16 kommentarer

Om det inte finns någon lokalförening eller grupp nära dig så hjälper vi dig gärna att starta upp en. Det är enkelt att starta upp en lokalförening eller grupp inom RFSU och vi erbjuder stöd och resurser för att ni ska kunna lägga er tid på rolig verksamhet istället för administration. Vi kommer gärna ut och träffar er och hjälper er att komma igång!

Kommentarer

Visar 1-3 av 16.  Per sida 

Nätverk
Hej Totte!
Vad roligt att ni vill engagera er i RFSU! Vi kan hjälpa till med organisering i form av grupper och nätverk. Givetvis är ni även välkomna att engagera er i den lokalförening som ligger er närmast. Kontakta mig så kan vi diskutera vidare hur vi bäst stöttar er i er verksamhet. 0722-345278 eller lena.levin@rfsu.se
Och är ni inte medlemmar ännu så blir ni det här: www.rfsu.se/medlem
Välkomna!

Sagt av: Lena Levin 2014-10-08 14:45:55

Att organisera Nätverk
Hej
Vi är ett FB nätverk som i detta Nu är på väg ut i verkliga livet och skall bli organiserade. Men det är så mycket kring juridik, organisation och som litet nätverk är det svårt att hålla koll på allt.
Vi önskar ju att ha så mycket självbestämmande rätt som möjligt och att styra oss själva utifrån våra förutsättningar och ideella krafter. Utan "Toppstyrning" är detta något RFSU kan hjälpa till med ... =)
Vårt Nätverk finns framför allt i Småland, Blekinge Norra Skåne och Södra Halland

Sagt av: Totte 2014-10-07 08:53:33

Lokalförening Uddevalla?
Konstaterade idag när den årliga barnvagnsmarschen är att vi inte har någon lokalförening alls i Bohuslän, förutom Göteborg. Stämmer det? Skulle vara intresserad av att starta en och Uddevalla vore nog en bra ort då det ligger mitt i Bohuslän. Finns det fler intresserade av detta?

Sagt av: Lisa 2014-04-23 08:40:36

Sida:

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från RFSU nära dig

Bli medlem!

Vill du stödja vårt arbete för sexuella rättigher i Sverige och världen? Då tycker vi att du ska bli medlem i RFSU.

Skolinformatör - hur går det till?

Liv och Tobias, skolinformatörer

Följ med Liv och Tobias en vanlig dag i klassrummet.

Vad håller RFSU på med?

Vi kämpar på din ort - och i hela världen. Se filmen om oss, det tar en minut.

Visste du att...

... varje gång du använder en av RFSU:s kondomer stödjer du vårt internationella arbete. RFSU äger ett företag (RFSU AB) som säljer kondomer, sexleksaker och annat skoj. Delar av vinsten går till sexualupplysning i Sverige och internationellt. Bra va?

Starta en lokalförening

Vi hjälper dig gärna att starta upp en ny lokalförening eller lokalgrupp. Vi erbjuder stöd och resurser och kommer gärna och träffar er och hjälper er att komma igång!

Banner för tidningen Ottar Global
 

Hitta rätt