Levt i en kärleksrelation utan sex?

Publicerad 2012-09-26 | Uppdaterad 2012-10-24

Kommentera | 3 kommentarer
Bild på två giraffer.

RFSU söker någon som vill bli intervjuad om att välja bort sex i en relation. Eller som ofrivilligt levt i en relation utan sex men ändå valt att stanna kvar.

Kanske finns inte längre den sexuella attraktionen mellan er men du vill ändå ha kvar kärleksrelationen? Eller kan du se tillbaka på en tid i ditt liv då du av någon annan anledning tagit ett medvetet beslut;  jag vill inte längre ha sex med dig, men vill leva med dig ändå. Valt en "vit relation" framför ingen relation alls.

Stämmer det här på dig, hör av dig så kan vi berätta mer. Och eventuellt får du vara med och bidra till en ny spännande mediesatsning från RFSU!

Kommentarer

Visar alla 3.  Per sida 

Är själv asexuell...
Är själv asexuell, men gör ingen stor grej av det. Enligt Wikipedia är 1% av alla, asexuella.
Ses idag mer som en sexuell läggning.
Ingen tycker idag det är "konstigt" med homosexualitet.
Detsamma gäller asexualitet.

Sagt av: Asexuell Kille - på Facebook 2012-10-12 11:10:39

Svar till Mia
Vi tänker att alla alternativen du nämner passar in bra på temat vi tänkt oss. Att stanna kvar i en relation utan sex är ju också ett slags val.Hör gärna av oss till Rasmus så får du veta mer!

Sagt av: Frida, webbredaktör 2012-10-09 11:44:09

Fråga
Jag undrar om det här när ni säger "att välja bort sex i en relation" - Söker ni någon som gör ett aktivt val att inte ha sex i sin relation eller söker ni någon som lever i en relation där det bara är så, där en sexlös men kärleksfull relation har vuxit fram av sig själv (alternativt att den har varit sådan redan från början)?

Sagt av: Mia 2012-10-09 11:15:08

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från Sex och kärlek

Bild på två giraffer.

Levt i en kärleksrelation utan sex?

RFSU söker någon som vill bli intervjuad om att välja bort sex i en relation. Eller som ofrivilligt levt i en relation utan sex men ändå valt att...

Läs mer
 
Banner - rfsu-kliniken
 
Banner för Frågelådan
 

Hitta rätt