Vanliga frågor och svar om appen Blommor & Bin

Publicerad 2012-12-11 | Uppdaterad 2013-01-23

- nu med fler frågor och svar!

Kommentera | 15 kommentarer

Jag vill inte att någon ska se vad jag gör i appen förrutom min partner. Är det säkert att jag är anonym?

För att förhindra att någon annan ser innehållet i appen måste användaren slå in sitt lösenord varje gång den öppnas. Bara den du delar appen med vet att du har den.

Jag skickar en inbjudan men min partner får inte den.

Be din partner att kolla om hen har en spam/skräpmapp i sin mail, din inbjudan kan ha hamnat där.

Jag skickar en inbjudan och min partner har registrerat sig men vi ser inte varandra inne i appen.

Fråga din partner med vilken mailadress hen har registrerat sig. Det måste vara samma som du har bjudit in till, annars funkar det inte.

Jag får inga push-notiser.

Kontrollera i inställningar att push-notiser för Blommor&Bin är godkända.

Jag vill ta bort en person från min lista, hur gör jag?

Om du har iPhone sveper du med fingret från höger till vänster över namnet som du vill ta bort, klicka på "Ta bort” för att personen ska försvinna från din lista. Du får då inte längre några meddelanden från den personen. Om du har Android trycker du ner fingret en liten stund över namnet, då kommer det fram en ruta med en "Ta bort" knapp. Tryck på den och personen försvinner från din lista.

Jag vill inte längre få några meddelanden/push.

Om du inte vill använda appen längre slänger du den genom att trycka länge på appens ikon på hemskärmen, då kommer det upp en ruta med en "Ta bort" knapp. Tryck på den så  raderas appen från din telefon.

Jag vill byta mailadress på mitt Blommor&Bin-konto.

Släng din nuvarande app, ladda ner en ny och registrera dig på nytt med en ny mailadress. Glöm inte att meddela din/dina partner/partners om din nya adress om du vill att de ska kunna bjuda in dig igen.

Min app fungerar inte.

Svårt att veta exakt vad det kan bero på, men appen kräver att du är uppkopplad till internet för att den ska kunna hämta och skicka information mellan dig och din partner. Kontrollera att du har internet.

Varför fungerar inte appen på min Windows phone/Iphone 3G?

Vi har endast utvecklat Blommor&bin till modellerna Android och Iphone eftersom de används av flest personer. Inte heller Iphone 3G används av särskilt många längre. Hade vi inte varit en ideell organisation utan haft obegränsat med pengar, hade vi utvecklat appen för alla tänkbara modeller. Det är en resursfråga helt enkelt.

Jag vill ändra alternativ och lägga till egna önskningar, hur gör jag?

I dagsläget går det inte att ändra eller lägga till önskningar. Men flera har hört av sig med den idén, vi får se vad som finns i nästa uppdatering!

Jag får inget verifieringsmail och när jag försöker göra ett nytt konto står det att min mailadress redan används. Vad gör jag?

Börja med att kontrollera om mailet har hamnat i skräpposten. Tyvärr har vi haft problem med hotmail som inte godkänner mail från appens server. Just nu undersöker vi hur detta kan lösas. Om du har möjlighet kan du testa att registrera en annan adress, tex om du har ett gmail-konto.

Länken i verifieringsmailet funkar inte?

Vi har rättat till det problemet. Testa att klicka på länken igen!

Kommentarer

Visar 1-3 av 15.  Per sida 

Uppdaterig?
Känns som det va länge sedan det kom någon uppdatering. Vore kul med lite nya utmaningar.

Sagt av: Mattias 2014-03-12 13:06:22

Nerladdnings problem!!!:(
Hej. Jag o min flickvän ville verkligen dra nytta av denna appen men när jag försöker hämta ner den till min iPhone 4 med uppdatering 6.1.3 så kommer det upp en ruta som säger "Objektet som du försöker köpa är inte längre tillgängligt" vad ska jag göra!?!?

Sagt av: Richard 2013-11-13 00:03:49

Det kommer inget verifieringsmail
Jag får inget verifieringsmail, kollat skräppost, tagit bort och ominstallerat appen, men då säger den att mailadressen redan är registerad.. Vad ska jag göra??

Sagt av: Helena 2013-07-27 23:01:31

Sida:

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha
Ladda ner appen till din Android
 
Ladda ner appen till din Android
 

Hitta rätt